Victor Ciutacu, interviu emoţionant cu mama lui Radu Mazăre: „M-am gândit dacă eu îmi voi mai vedea vreodată copilul sau nu”

Informaţii în premieră despre fiul ei şi dezvăluiri din istoria familiei, într-un interviu eveniment luat de Victor Ciutacu în urmă cu câţiva ani.

16 mai 2022, 23:28
Victor Ciutacu, interviu emoţionant cu mama lui Radu Mazăre: „M-am gândit dacă eu îmi voi mai vedea vreodată copilul sau nu”

Mama lui Radu Mazăre a murit pe 13 mai, la numai trei zile după ce şi-a văzut al doilea băiat condamnat la închisoare. Alexandru Mazăre, fost senator de Constanţa, a fost condamnat la trei ani de închisoare marţi. Mama lui Radu Mazăre povestea traumele prin care a trecut şi la problemele pe care le-a avut fostul primar al Constanţei, radu Mazăre.

Gabriela Mazăre a relatat, la acea vreme, episodul plecării fiului ei în Madagascar, povestind cât de grea a fost despărţirea, în condiţiile în care ea este bolnavă de inimă. „Nu ştiu dacă am avut lacrimi, cred că nu, cred că m-am abţinut. Dar m-am gândit dacă eu îmi voi mai vedea vreodată copilul sau nu, pentru că eu eram într-o stare critică de sănătate. Am fost operată în 2008 pe cord deschis, mi s-a pus o valvă biologică, care de regulă ţine 10 ani…

Radu Mazăre şi fratele său au ieşit din închisoare pentru înmormântarea mamei lor. Primele imagini cu fraţii Mazăre de la slujba oficiată de ÎPS Teodosie
După ce a plecat Radu, eu a trebuit să plec câteva zile în spital, unde m-am operat. Să fac o primă operaţie, ca să mi se schimbe stimulatorul, in ianuarie. În luna februarie am fost operată din nou pe cord, o operaţie foarte complicată. La noi în ţară nu se face, în Germania s-a facut doar în câteva spitale. Nu exista cazuistică studiată ca să ştiu ce tratament urmează să fac. În momentul ăla nu am putut să spun decât ”Mamă, să dea Dumnezeu să te apere şi să-ţi fie bine” şi – în sufletul meu a fost această întrebare – îl voi mai vedea vreodată sau nu?”, a spus Gabriela Mazăre.

Interviul complet în clipurile de mai jos:

Ea şi-a vizitat totuşi fiul în Madagascar, în perioada 3-21 aprilie. „Înainte de a pleca mi-a spus: ”Mamă, adu-mi nişte seminţe de roşii din alea bune, de ardei, de nu ştiu ce… vreau să-mi fac o grădină aici”. În concluzie, am plecat cu 5 kg de seminţe de legume, cu 3 kg de arpagic, deci asta am avut eu în bagaj”, a mai spus Gabriela Mazăre, la România TV.

Ce l-a rugat mama fraţilor Mazăre pe ÎPS Teodosie: „Să-i pun în rugăciune, să aibă mai multă căldură în suflet, să ajute mai mulţi oameni”
În opinia mamei lui Radu Mazăre, fostul edil a fost condamnat pentru că a deranjat interese străine şi româneşti, dorind ca Primăria Costtanţa să aibă participaţiuni în Port. „S-a luptat ca un nebun să primească acţiuni în Portul Constanţa, pentru că în toate porturile din lume oraşele respective primesc participaţii. Iar Constanţa nu a primit până la Radu Mazăre. Acolo sunt nişte interese care depăşesc graniţele României şi a multor forţe din România. Faptul că el a insistat atât de mult…„, mai spune Gabriela Mazăre.