Victor Ciutacu: „L-aţi luat la preţ de matineu pe Ciolacu. Mâine-poimâine o să-i predați ceasurile și o să vă cereți scuze că sunt ieftine și proaste”

Realizatorul emisiunii Punctul Culminant de la România TV punctează, pe Facebook, momentul de glorie al liderului PSD Marcel Ciolacu, căruia puţini îi dădeau şanse să strângă mâna lui Iohannis din postura de premier al României.

14 iun. 2023, 14:22
Victor Ciutacu: „L-aţi luat la preţ de matineu pe Ciolacu. Mâine-poimâine o să-i predați ceasurile și o să vă cereți scuze că sunt ieftine și proaste”

Victor Ciutacu nu uită şi le reaminteşte, cu „vorbe grele”, detractorilor cum stătea situaţia politică pe când actualul lider al PSD era prezentat doar ca baronul căruia îi ies bancnotele din sacoul de firmă. „L-ați luat la preț de matineu pe Ciolacu, l-ați miștocărit grosier, l-ați subevaluat, iar acum ați ajuns să-i mâncați din palmă. E mult mai abil și mai orientat decât v-ați fi putut închipui. Mâine-poimâine o să-i predați ceasurile și o să vă cereți scuze că sunt ieftine și proaste„, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Victor Ciutacu: „Dacă era şmecher neamţul, fiindcă tot e şi ziua lui, şi 13 iunie, îl anunţa premier de la PSD pe Ion Iliescu”

Marcel Ciolacu, premierul desemnat să formeze Guvernul a prezentat marţi seară priorităţile programului de guvernare. El a spus că vor reduce gradual impozitarea muncii, vor creşte salariul minim, iar la finalul mandatului, orice angajat trebuie să câştige minim 500 de euro net lunar. Ciolacu a mai anunţat că pensiile vor creşte iar creşterea economică va fi de peste 3% pe an. Ciolacu a mai anunţat că o prioritate este rezolvarea odată pentru totdeauna a problemei pensiilor speciale.

Citeşte şi

EXCLUSIV Dana Budeanu îi deplânge soarta lui Iohannis: „Trebuie să ai ficat puternic, după ce ai strigat ani de zile că PSD e cancer, acum să ajungi în genunchi în faţa lor să te salveze”

Marcel Ciolacu a arătat că ”această guvernare este despre reforme şi economie”. ”Este nevoie de un nou model economic şi social. NU mai putem aştepta ca stimularea producţiei şi a locurilor de muncă să vină doar când decid regulile pieţei. Piaţa ne-a arătat că, în criză, nu produce eficienţă, ci speculă! Nu este de ajuns doar să protejăm categoriilor vulnerabile, ci este nevoie de un program naţional de reducere a polarizării sociale. Trebuie să avem curajul să ne propunem mai mult! Românii vor să vadă mai multă muncă, seriozitate şi coerenţă din partea celor care administrează ţara. Şi, mai ales, să vadă REFORMELE promise şi REZULTATELE concrete! Eu asta vreau să ofer milioanelor de familii din această ţară!”, a anunţat Marcel Ciolacu.

Victor Ciutacu îi dă replica lui Mihai Morar după ce acesta a reclamat preluarea fără acord a conferinței în care a fost invitat părintele Vasile Ioana: „Dacă ai avea conștiința adevăratei tale poziții în ierarhia valorilor, ar trebui să fie o onoare pentru tine”