Victor Ciutacu, mesaj ironic pentru Florin Cîţu. „Până la congres, dacă nu vrei să înțelegi, mi-e că-ți apare ceva și pe partea de făinoase”

Victor Ciutacu nu exclude posibilitatea să apară alte imagini compromiţătoare cu Florin Cîţu, după ce în spaţiul public a apărut fotografia de la momentul arestării actualului premier.

20 aug. 2021, 18:06
Victor Ciutacu, mesaj ironic pentru Florin Cîţu. „Până la congres, dacă nu vrei să înțelegi, mi-e că-ți apare ceva și pe partea de făinoase”

Victor Ciutacu, moderatorul emisiunii „Punctul Culminant” de la România TV, a reacţionat în contextul în care jurnalista Sorina Matei a publicat fotografia de la arestarea lui Florin Cîțu din Statele Unite ale Americii, după ce a condus băut la volan.

„Oțetare, te-au dat și-n poză de la brutărie! Te face Sorina în aluat fin și te tăvălește prin zahăr pudră. Iar tu tot nu pricepi de vorbă bună că nu trebuie să fii pe tura câștigătoare. Până la congres, dacă nu vrei să înțelegi, mi-e că-ți apare ceva și pe partea de făinoase. Rareșe, bag-o p-aia grea: „câți dintre noi nu au câte o poză de tinerețe la pușcărie?”, a spus Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

Acest motiv, Victor Ciutacu nu exclude posibilitatea unor imagini și mai compromițătoare cu Florin Cîțu.

Citeşte şi: Florin Cîţu a primit cadou o sabie „pentru a se duela” cu Ludovic Orban

Florin Cîţu a fost arestat (luat în custodie) de către autorităţile americane pe 3 decembrie 2000, după ce la ora 2.08 noaptea, a fost prins pe Lincoln Way de pe Podul Squaw Creek, oraşul Ames, din Comitatul Story, conducând un Ford Probe roşu, cu un Blood Alcohol Content de de 0.161, limita legală fiind de 0.08.

Autorităţile americane au pus la dispoziţie fotografia cu Florin Cîţu din momentul arestării, aşa cum se regăseşte în documentele aflate în dosar şi a fost transmis de autorităţi.

Funcţionarul guvernamental american arată în răspuns că amprentele lui Florin Cîţu din dosar nu sunt informaţii publice, astfel că a pus la dispoziţie doar imaginea de la momentul arestării premierului Cîţu pe teritoriul SUA. În aceste condiţii, autorităţile americane au pus la dispoziţia Aleph News şi Mediafax fotografia de la momentul arestării (luarea în custodie) lui Florin Cîţu pe teritoriul SUA.

Premierul Florin Cîţu şi-a depus, vineri, candidatura la preşedinţia Partidului Naţional Liberal, afirmând că a intrat în cursa internă pentru şefia partidului pentru a construi şi a uni PNL.

Moțiunea lui Florin Cîțu se numește „România liberală” și are 28 de pagini. Principalele puncte propuse de premier în document în vederea dezvoltării României sunt revizuirea Constituției, desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție, intrarea ţării noastre în Spaţiul Schengen şi apropierea de moneda euro, creşterea investiţiilor şi încurajarea antreprenoriatului, cât şi digitalizarea ANAF, recuperarea prejudiciilor din infracţiuni şi sporirea încrederii în instituţiile statului.

Citeşte şi: Moțiunea lui Florin Cîțu pentru un nou mandat la șefia PNL. „Era nevoie de mai mult liberalism în PNL. Această candidatură e despre viitorul României”