Victor Ciutacu, primele mărturii despre lupta cu COVID: Nu mi-am încheiat socotelile cu viaţa. Spre surprinderea doctorilor, am gust şi miros!

Victor Ciutacu a fost confirmat cu noul coronavirus. Jurnalistul a vorbit pentru prima dată despre modul în care evoluează boala şi momentul în care a descoperit că a luat virusul.

29 nov. 2020, 21:20
Victor Ciutacu, primele mărturii despre lupta cu COVID: Nu mi-am încheiat socotelile cu viaţa. Spre surprinderea doctorilor, am gust şi miros!

Victor Ciutacu spune că se poate declara fericit, având în vedere situaţia în care sunt spitalele din România. De altfel, acesta a susţinut că are încă miros şi gust, spre surprinderea medicilor.

Victor Ciutacu: Mă simt cât se poate de decent pentru stadiul bolii

„Mă simt cât se poate de decent pentru stadiul bolii de până acum. Din fericire, simptomele nu au fost acute, nu am trecut printr-un stadiul al bolii care să necesite internarea într-o unitate spitalicească sau vreun medicament special. Sunt bine, pot spune că sunt un favorizat al sorţii având în vedere situaţia din spitale. Nu mi-am terminat socotelile cu viaţa asta. Eu chiar am fost precaut şi asta o arată şi că toţi oamenii cu care am luat contact în ultimele zile nu au păţit nimic.

Marţi seară s-a întâmplat. Eram la mine în birou la 20:30 şi m-a luat un mare frison. Am luat două pastile, am venit în hală să anunţ subiectele. Două ore a fost foarte bine în timpul emisiunii. Am ajuns acasă, am mîncat. La ora 1 noaptea m-a luat un frison, apoi am transpirat patru tricouri. A doua zi dimineaţă aveam temperatura 35,1, când am vrut să plec la muncă am simţit că am puţină febră aşa că mi-am făcut testul. A doua zi dimineaţă a venit plicul. Eu am ieşit pozitiv, soţia mea e negativă. Am nasul înfundat. Am miros şi gust, spre mirarea mea şi a doctorilor.”, a declarat jurnalistul.

Ce spunea jurnalistul în momentul în care a fost confirmat cu noul COVID

„N-am de gând să fac aici reality show cu viața și cu sănătatea noastră, așa că nu vă așteptați la update-uri psihotice. Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor, o perioadă, pe skype. Dacă mă prăbușesc, încerc să-mi scriu în avans un necrolog mișto, că am talent la asta. Dar, dat fiind că nu mi-am încheiat socotelile și nu mi-am achitat toate datoriile, înclin să cred (și sper) că voi duce povestea pe picioare.

N-am sfaturi înțelepte să vă dau. Nu cred că aveți nevoie de mine să vă spălați pe mâini și să purtați (au ba) mască. Dar, în locul strategilor comunicaționali ai puterii politice, m-aș feri să diseminez mesajul „purtați mască, protejați-vă” prin intermediul celor care tocmai anunță că au fost infectați.”, spunea acesta pe contul de Facebook.

Citeşte şi: Victor Ciutacu are COVID: Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor