Victor Ciutacu pune întrebarea cheie: „De la câţi morţi în sus se declară doliu naţional şi pleacă guvernul?”

Realizatorul emisiunii Punctul Culminant de la RomâniaTV, Victor Ciutacu, a postat pe blogul său o întrebare adresată autorităţilor din România, după tragedia de la secţia ATI a Spitalului de Urgenţă din Piatra Neamţ: câţi oameni trebuie să moară într-o instituţie publică pentru a fi declarat doliu naţional?

RomaniaTV.net
17 nov. 2020, 22:04
Victor Ciutacu pune întrebarea cheie: „De la câţi morţi în sus se declară doliu naţional şi pleacă guvernul?”

Victor Ciutacu face referire, în primul rând, la discursul preşedintele Klaus Iohannis de marţi, care a declarat, într-o conferinţă de presă organizată la Palatul Cotroceni, că nu crede că este cazul ca guvernul Orban sau ministrul Sănătăţii să-şi prezinte demisia în urma tragediei de la Piatra Neamţ.

„De la câţi morţi în sus se declară doliu naţional şi pleacă guvernul?

E marți seara. A trecut lungul sfârșit de săptămână. Noul Scornicești e într-o carantină soft. Evadat din strâmtoare, a ieșit robotul la șosea. A trebuit să moară (iar) oameni ca să aflăm că PE-SE-DE e (iar) de vină, că guvernul luptă eroic cu virusul ucigaș și că nu trebuie să plece, că el și cu ai lui sunt soluția.

Victor Ciutacu prevede arestări din PSD în urma dezastrului de la Piatra Neamţ

Dacă mă întrebați pe mine, îl ia miliția zilele astea pe Arsene din pat. Și, după aia, dacă are doamna profesoară chef de ieșit la aer curat, dă drumu’ la luminițe în bradu’ ăl mare și tăie panglica Târgului de Crăciun pe nedrept pus pe hold.

P.S. Cu familia medicului ars de viu nu se murdărește să vorbească. Îl are pe Neluțu Mondialu’ purtător de cuvânt”, a scris pe blog Victor Ciutacu.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, despre afirmaţia lui Tătaru privind stare sistemului de sănătate: „Nu toţi suntem de vină. Sunt de vină cei care au guvernat, marele PSD”