Victor Ciutacu reacţionează acid la anunţul lui Iohannis: „Până luni, când intră copiii în vacanţă, nu se mai îmbolnăveşte nimeni”

Klaus Iohannis a avut miercuri o şedinţă de urgenţă, la Cotroceni, factorii decizionali care au atribuţii în combaterea pandemiei şi cu Florin Cîţu, în urma căreia a anunţat că se vor impune noi restricţii pentru stoparea valului 4, dar abia de luni vor intra în vigoare acestea, lucru taxat de Victor Ciutacu.

20 oct. 2021, 20:32
Victor Ciutacu reacţionează acid la anunţul lui Iohannis: „Până luni, când intră copiii în vacanţă, nu se mai îmbolnăveşte nimeni”

Realizatorul România TV Victor Ciutacu a reacţionat în stilul caracteristic la anunţul preşedintelui Iohannis, punctând sarcastic faptul că, probabil, virusul nu va mai face victime în cele patru zile pline rămase până luni.

Klaus Iohannis a mai anunţat că s-a decis ca toţi elevii să intre în vacanţă două săptămâni, de luni şi că tot de luni masca va deveni obligatorie peste tot. De asemenea, va fi restricţionată circulaţia noaptea, excepţie făcând cei vaccinaţi. În timpul zilei, la majoritatea activităţilor, accesul va fi permis doar cu certificatul verde.

”Până luni, când intră copiii în vacanță concomitent cu obligativitatea purtării măștii în școlile închise, nu se mai îmbolnăvește nimeni. Iar de săptămâna viitoare începe vânătoarea nocturnă de viruși care umblă cu mașina de nebuni pe șosele și, gata, se termină iar molima.”, e mesajul lui Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu, discurs acid la adresa unor „cetățeni care se ocupă cu mass-media!”

Victor Ciutacu i-a criticat dur pe jurnaliștii care au reacții acide la adresa televiziunilor de știri care au și alte puncte de vedere decât cele pe care ei le dictează.

Jurnalistul RTV spune că aceștia s-au chinuit foarte tare să ajungă în vârful ”statului eșuat” și vin să dea lecții televiziunilor de știri care au îndrăznit să aibă și alte păreri contrar curentului majoritar în ceea ce privește mass-media provaccinare.

Klaus Iohannis anunţă ŞCOLI ÎNCHISE de luni. Elevii intră în vacanţă timp de două săptămâni
”Acum arăt niște figuri de cetățeni. Cetățeni care se ocupă cu mass-media și sunt niște jurnaliști extrem de respectabili până la proba contrarie, care sunt uniți de niște puncte comune în viață. Toți, dar absolut toți s-au tăvălit în chinuri ca să ajungă la putere, cei care sunt astăzi la putere, respectiv reprezentanții de vârf ai statului eșuat, ca să citez un clasic în viață.

Absolut toți au demonizat ciuma roșie și pe oricine altcineva ar fi avut o opinie contrarie părerii lor. Dintr-o dată, oamenii ăștia au găsit vinovați. Pe deoparte îl înjură copios pe președintele Iohannis pe care ei l-au impus în scrieriile lor drept – farul politicii românești și singurul care ne poate scăpa de moștenirea pesedistă- și pe de altă parte au găsit vinovăția în redacțiile de televiziune ale știrilor. Și nu oricare, ci a celor doua trusturi de știri care nu s-au aliniat politicii și sper să rămână așa.

Cetățenii aceștia au decretat că dezastrul vaccinării nu este cauzat de prestația lamentabilă a responsabililor politici de profil, nu este cauzat nici faptul că Iohannis a decretat sfârșitul pandemiei, iar Florin Cîțu a decretat la rîndul său stoparea virusului ucigaș, ci pentru că televiziunile de știri, unele dintre ele, au avut neobrăzarea să aibă invitați care au și alte păreri.”, a declarat Victor Ciutacu la România TV.

Citeşte şi: Klaus Iohannis a anunţat noile restricţii: „Până vă convingeţi să vă vaccinaţi, este nevoie şi vom impune restricţii. Masca devine obligatorie peste tot de luni. Circulaţia pe timp de noapte va fi interzisă pentru nevaccinaţi”