Victor Ciutacu: „Raed Arafat se hrăneşte din nefericirea altora şi din restricţiile impuse. El este una dintre cauzele ieşirii românilor în stradă” VIDEO

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor, care l-au chestionat în legătură cu protestele anti-restricţii din ultimele zile. Ulterior, DSU a anunţat că a depus două plângeri la CNA, împotriva postului România TV.

30 mart. 2021, 21:10
Victor Ciutacu: „Raed Arafat se hrăneşte din nefericirea altora şi din restricţiile impuse. El este una dintre cauzele ieşirii românilor în stradă” VIDEO

Raed Arafat a participat marţi la un eveniment pentru inaugurarea unui centru mobil de instruire a populaţiei în cazul situaţiilor de urgenţă. La plecare el i-a ignorat pur şi simplu pe jurnaliştii care aşteptau răspunsuri în legătură cu solicitările protestatarilor, de ridicare a restricţiilor. „Un pic de bun simţ, să ne lăsaţi să ieşim”, au fost singurele cuvinte adresate de Arafat jurnaliştilor.

La scurt timp după aceea, DSU a reacţionat printr-un comunicat prin care presa este anunţată că s-au depus două plângeri la Consiliul Naţional al Audiovizualului, împotriva postului România TV, pentru că evenimentul de marţi „a fost umbrit de demersul jurnalistic de înalt profesionalism şi de calitate al reprezentantului România TV”.

Citeşte şi Raed Arafat a răbufnit după protestele anti-restricţii: „Ca să ajungi să huidui salvatorii, e prea de tot deja. Vin ‘experţii’ care nu ştiu nimic despre domeniu”

Jurnalistul România TV Victor Ciutacu a comentat aciz reacţia şefului DSU şi decizia ulterioară a acestuia. „Raed Arafat se confundă cu DSU, ceea ce este o imensă greşeală şi o mare porcărie. DSU are o mulţime de oameni admirabili, începând cu pompierii care luptă eroic atât la inundaţii, cât şi la incendii şi alte prilejuri, care n-au nicio legătură cu Arafat şi care îl detestă.

În al doilea rând, Raed Arafat e obişnuit să trăiască în lumea lui mică, meschină, egoistă, lipsită de bucurii, de prieteni. E un om care se hrăneşte din nefericirea altora şi din restricţiile impuse altora. Aşa e el, un mic satrap la locul de muncă, un complexat şi frustrat, linguşitor peste măsură cu şefii şi draconic cu subordonaţii. Numai că aici şi-a greşit calculul. România TV nu este subordonata lui Raed Arafat„, a spus Victor Ciutacu, la România TV.

„El este una dintre cauzele ieşirii românilor în stradă. În ultimele seri, principalul cap care s-a cerut a fost cel al domnului Arafat”, a mai spus Victor Ciutacu.

Citeşte şi Închiderea magazinelor de la ora 18:00, o soluţie inutilă. Consilierul lui Vlad Voiculescu îl contrazice pe Arafat: „Există risc mai mare de infectare”

Atitudinea lui Raed Arafat şi întreaga reacţie a lui Victor Ciutacu, în clipul de mai jos: