Victor Ciutacu, reacţie acidă după ce Dan Diaconescu a primit control judiciar: „Sistemul are planuri interesante cu părintele ursăriei tv”

Dan Diaconescu a scăpat de arest la domiciliu şi s-a ales doar cu măsura controlului judiciar, după ce a fost acuzat de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor și a infracțiunii de folosire a prostituţiei infantile.

13 apr. 2023, 15:37
Victor Ciutacu, reacţie acidă după ce Dan Diaconescu a primit control judiciar: „Sistemul are planuri interesante cu părintele ursăriei tv”

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacţionat imediat după ce Dan Diaconescu a scăpat de arest. Liber ca pasărea cerului, fostul patron OTV nu va trebui decât să se prezinte în faţa anchetatorilor sau a instanţei de câte ori este chemat, să anunţe dacă îşi schimbă domiciliul, să se prezinte la Poliţie, conform programului de supraveghere, şi să nu părăsească ţara.

Victor Ciutacu, reacţie acidă după ce Dan Diaconescu a primit control judiciar: „Asta-i viața, c***a nu e om și n-are vârstă”

Victor Ciutacu consideră că decizia magistraţilor este nedreaptă, dar că poporul rezonează cu ea nu doar din admiraţie pentru Dan Diaconescu, dar şi dată fiind convingerea adânc înrădăcinată că persoanele de moravuri uşoare merită din plin tot ce li se întâmplă.

Au pus pe piață stenogramele de satir bătrân ale lu’ Domnu’ Dan doar ca să-l facă de râs? Să-l scoată din arestul la domiciliu și să-l treacă pe control judiciar? Teoretic, trebuia un pic invers, adică să-l mute cu duba, încărcat de jenă, de acasă, pe cameră la Beciul Domnesc. Nici măcar aia cu umplutul de rușine nu ține la poporul suveran.

Masele autohtone rezonează în număr extrem de mic la înaltele comandamente morale. Iar în conștiința publică, asta-i viața, c***a nu e om și n-are vârstă. Ori păpușarii sunt proști de împung, ori Sistemul are planuri interesante cu părintele ursăriei tv„, a scris jurnalistul România TV pe Facebook.

Dan Diaconescu scapă de arestul la domiciliu. Avocatul său susține că stenogramele din dosar sunt FALSE

Tribunalul Constanţa a decis ca Dan Diaconescu să fie cercetat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 13 aprilie până în data de 11 iunie, inclusiv. Decizia Tribunalului Constanţa este definitivă.

Avocatul său, Alexandru Morărescu, a afirmat că stenogramele care circulă în spaţiul public nu sunt adevărate. Fostul patron OTV apare în stenogramele procurorilor purtând discuții cu fetele cu care este acuzat că a întreținut relații sexuale, acestea fiind minore.

Jurnaliștii de la Realitatea au prezentat mai multe dialoguri ale gazetarului cu presupusele victime.

T. A.: Auzi…

Dan Diaconescu: Auzi. iubire? Scuză-mă de deranj. Mă auzi? Ia întreab-o pe fata asta, cum o cheamă pe…?

Dan Diaconescu: Pe bune? Asta e numele real?

T. A.: Da.

Citeste si Minorele lui Dan Diaconescu, nemulțumite de sumele primite. Fostul politician le-a oferit ciocolată și le-a promis că le duce la cumpărături în mall

Dan Diaconescu: Auzi, mă? Ce bea? Ce bea de felul ei?

T. A.: Noi bem tărie, nu bem vinuri și de-astea.

Dan Diaconescu: Păi tărie. Ce tărie vreți să…? Whisky sau votcă?

Dan Diaconescu: Așa, fetița mea, să mă asculți în viață, da? Că o sa ai mult de câștigat.

T. A.: Da, iubirea mea.

Dan Diaconescu: Dacă nu m-ai ascultat până acum, măcar de acum încolo…

T. A.: Da, sufletul meu. Hai că de-abia aștept să vii. Să ne dezlănțuim… puterile.

Dan Diaconescu: Mi-e dor de tine. Ai avut mă și tu vreun orgasm ceva? Nici n-ai simțit nimic aseară.

T. A.: Aseară? Eram forță rău.

Dan Diaconescu: Ce erai? Forță? Ce nebună ești.

T. A.: Hai, că te aștept și în seara asta pentru runda a doua.

Dan Diaconescu: Pentru runda a doua… Dar lasă-mă că… Auzi, știi ceva? Vezi. că nu mai avem din alea deloc… Baloane d-alea.

T. A.: Se cumpără, se cumpără. 

Dan Diaconescu: Te-ai interesat și tu de ce te-am rugat aseară?

T.A: O să mă interesez, o să vorbesc cu o prietenă.

Dan Diaconescu: Dar știi tu că mai e sau ce?

T.A: Dar tu vrei virgină, virgină?

Dan Diaconescu: Normal, ce înseamnă, virgină doar pe jumătate sau ce?

T.A: Am o fată, dar are 15 ani.

Dan Diaconescu: Păi da…legal, știi cum se zice.

T.A: 16,17…ei, da. (….)

Dan Diaconescu: Păi și unde trăiește?

T.A: În Techirghiol, are vreo 16 ani. Ce mi-e 16, ce mi-e 17?

Dan Diaconescu: Știu, mă, dar să facem cunoștință cu ea întâi, nu vrei?

T.A: Păi hai vino în seara asta la mine să vorbim.

Dan Diaconescu: Păi și poți să o aduci și pe ea?

Citeste si Informații șocante după arestarea lui Dan Diaconescu. Una dintre minore a filmat una dintre partidele de amor cu un telefon ascuns într-o jucărie de pluș