Informații șocante după arestarea lui Dan Diaconescu. Una dintre minore a filmat una dintre partidele de amor cu un telefon ascuns într-o jucărie de pluș

Dan Diaconescu a fost atras într-o cursă pusă la cale de un grup organizat. Minorele pe care fostul patron de la OTV le-a plătit pentru favoruri sexuale ascundeau camere de supraveghere în jucăriile de pluș aflate în apartament, se arată în motivarea judecătorilor care l-au plasat în arest la domiciliu.

12 apr. 2023, 15:59
Informații șocante după arestarea lui Dan Diaconescu. Una dintre minore a filmat una dintre partidele de amor cu un telefon ascuns într-o jucărie de pluș

Magistrații constănțeni au decis sâmbătă seara să respingă cererea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Dan Diaconescu. Fostul patron de televiziune a fost plasat în arest la domiciliul din București. Dan Diaconescu este acuzat că ar fi întreținut raporturi sexuale în mod repetat contra unor sume cuprinse între 300 și 400 de lei cu două surori gemene minore atunci când s-au consumat faptele.

Citește și: Avocatul lui Dan Diaconescu cere ca dosarul fostului realizator să fie mutat la Parchetul General

La câteva zile după ce Dan Diaconescu a fost plasat în arest la domiciliu, avocatul controversatului om de afaceri a făcut noi dezvăluiri. Potrivit spuselor lui Alexandru Murărescu, fostul patron OTV ar fi aflat că fetele erau minore atunci când a fost șantajat.

În motivarea judecătorilor prin care Dan Diaconescu a fost plasat în arest la domiciul, judecătorii au descris cum s-a petrecut tot. Potrivit surselor România TV, cele două minore au fost racolate de fostul patron OTV dintr-un magazin în care acestea vindeau loțiuni de corp, într-o stațiune de pe litoral. De asemenea, magistrații notează că Dan Diaconescu a întreținut relații sexuale cu aceste minore de mai multe ori și plătea pentru acestea.

Minorele erau folosite de un grup organizat, posibile rude de-ale fetelor, iar membrii grupului plănuiau ca la un moment dat cânt vedeta întreținea relații sexuale cu una dintre minore, să stea ascunși și să filmeze. Nu s-a ajuns aici, dar una dintre minore, potrivit magistraților, a ascuns un telefon mobil într-o jucărie de pluș și a realizat o filmare, care acum este probă la dosar.

Citește și: Dan Diaconescu, reținut 24 de ore. Ce acuzații îi aduc procurorii. Prima reacție din partea omului de televiziune

 

Dan Diaconescu, în arest la domiciliu: „Mă aşteptam să fiu liber, este un masacru, un linşaj. S-ar putea să mă întorc în presă, cu tot cu emisiunea”

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a anunţat, vineri seară, că a contestat decizia Judecătoriei Constanţa ca Dan Diaconescu să fie cercetat în arest la domiciliu. Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a transmis că judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a respins, vineri seară, propunerea procurorului privind luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, a lui Dan Diaconescu.

„Un masacru, un linșaj, să sperăm că ușor, ușor se va dovedi că totul a fost o înscenare juridică”, a descris Diaconescu dosarul penal deschis pe numele său. Acesta a precizat că nu se afla în dulap la momentul descinderii mascaților la el acasă, așa cum s-a speculat în presă.

”Sper ca în cel mai scurt timp, toată țara și toți telespectatorii dumneavoastră să vadă că sunt nevinovat. Sunt nevinovat. Nu am dormit de 48 de ore, nici măcar una. Încerc să aflu de doi ani cine are ceva cu mine. Știam că se va instrumenta acest dosar. S-ar putea să mă întorc în presă peste câteva luni, cu televiziunea și cu emisiunea.”, a declarat Dan Diaconescu.