Victor Ciutacu, reacţie virulentă în cazul Anei Morodan: „Dacă era vreun amărât, putrezea trei luni în Beciul Domnesc”

Ana Morodan a fost plasată, miercuri, sub control judiciar, după ce a fost reținută aseară și dusă la unul dintre centrele de deținere ale Poliției Capitalei.

30 mart. 2023, 14:55
Victor Ciutacu, reacţie virulentă în cazul Anei Morodan: „Dacă era vreun amărât, putrezea trei luni în Beciul Domnesc”

Ana Morodan a fost prinsă de poliție de două ori în aceeași zi. Prima oară cu substanțe stupefiante, iar seara cu permisul suspendat. Acum are dosar penal pentru trei infracțiuni: conducere cu permisul suspendat, consum de substanțe stupefiante și refuzul recoltării de probe biologice.

Aceasta a fost depistată ieri la ora 16.00, în zona de Nord a Capitalei. Ea nu a oprit la semnalele polițiștilor și a intrat în coliziune cu alte două mașini.

Influencerița a fost dusă la brigada rutieră după ce a fost prinsă la volan fără permis și sub influența substanțelor interzise. Morodan ar fi refuzat să se supună testării, așa că a fost dusă la INML pentru recoltarea de probe biologice.

Citeşte şi: Ana Morodan a fost prinsă sub influența drogurilor și fără permis la volan. „Contesa digitală”, sub control judiciar pentru 60 de zile după ce a fost reținută. S-a ales cu dosar penal pentru trei infracțiuni

Victor Ciutacu a reacţionat în termeni foarte duri după aflarea veștii potrivit căreia Ana Morodan, „contesa digitală”, a fost reținută de polițiști după ce a produs un accident și a condus mașina sub influența alcoolului și a drogurilor.

„Dacă în locul Morodancei era vreun amărât de consilier local care a dat un telefon să-și angajeze cumătra la oficiul poștal, putrezea ăla trei luni în Beciul Domnesc și-l desființau neomarxiștii.

Altfel, dat fiind că influensărița lu’ pește fript a fost hub de protestaci #rezist prin Piața Victoriei și că dă cu sapa la televiziunea aflată mereu aproape, noțiunea de pericol social se disipa subit în fața instanței inamovibile de judecată. În locul ei, aș sărbători live pe TikTok”, a scris Victor Ciutacu pe contul său de Facebook.

Citeşte şi: Mirela Retegan, despre divorțul de tatăl fiicei sale. Fondatoarea Zurli: „Îți trebuie multă voință să pui fericirea copilului tău înainte nefericirii tale”