Victor Ciutacu: „S-a dat drumu’ la bani, plictisitoarea vara a devenit brusc fierbinte”

Reziștii se cațară pe un nou scandal. Se mobilizează, ca de obicei, în mediul online și plănuiesc un protest în Piața Victoriei. Cer demiteri în scandalul bătrânilor maltratați în azile.

11 iul. 2023, 19:13
Victor Ciutacu: „S-a dat drumu’ la bani, plictisitoarea vara a devenit brusc fierbinte”

Victor Ciutacu a vorbit despre reactivarea protestelor odată cu venirea PSD la putere, prin persoana prim-ministrului, odată cu rotativa guvernamentală.

Victor Ciutacu: CTP e ca unchiul ăla beat de la țară de la nunțile românești. Care bagă capu-n toate pozele şi spune bancuri porcoase
„Se-ncrețește pielea pe mine când citesc ororile din dosarul azilurilor, da’ nu-s încă atât de imbecil să-mi închipui că mizeriile alea de la Declic și Corupția ucide au fost (re)activate de un acut simț al dreptății. Adică aia care aruncau pe jos hârtii de un leu pensionarilor amărâți, pe care-i și scuipau, sunt brusc impresionați de soarta crudă a seniorilor? În plus, le știu rețeaua ca pe un cal breaz și văd și eu cine e iar foarte revoltat, agitat, participativ. Sunt aceiași, folosiți în beneficiul lui Băsescu, al lui Iohannis, al lui Nicușor Dan, al Clotildei, veșnic împotriva PSD. Vine 2024, încep campaniile, PSD trebuie frăgezit, Ciolacu disciplinat, Firea scoasă din joc, gunoaiele soroșiste readuse la cașcaval. S-a dat drumu’ la bani, plictisitoarea vara a devenit brusc fierbinte” a scris jurnalistul Victor Ciutacu, pe Facebook. 

VIDEO Victor Ciutacu pune punctul pe i în scandalul azilelor: „BOR dezvoltă o amplă reţea de astfel de aşezăminte. Ia ghiciţi de unde vine grosul finanţării?”