Victor Ciutacu șterge pe jos cu Diana Șoșoacă în contextul privatizării Petrom: „Dacă vrei să ai certitudinea că te duci la pușcărie angajeaz-o ca avocată”

Victor Ciutacu a contrazis-o pe Diana Șoșoacă pe tema privatizării Petrom. Jurnalistul România Tv spune că această acțiune a fost perfect legală.

23 ian. 2023, 12:06
Victor Ciutacu șterge pe jos cu Diana Șoșoacă în contextul privatizării Petrom: „Dacă vrei să ai certitudinea că te duci la pușcărie angajeaz-o ca avocată”

Victor Ciutacu a criticat-o în termeni duri pe Diana Șoșoacă, spunând că „dacă vrei să ai certitudinea că te duci la pușcărie angajeaz-o pe avocata Șoșoacă și ești pe drumul cel bun”.

„Am citit (n-am nervi să mă și uit) câteva dintre zicerile Dianei Șoșoacă despre privatizarea Petrom. Tot ce a acuzat ea de ilegalitate (repet, din ce au pus pe site) e perfect legal. După părerea mea, dacă vrei să ai certitudinea că te duci la pușcărie, angajeaz-o pe avocata Șoșoacă și ești pe drumul cel bun.

Citește și Victor Ciutacu, despre retragerea lui Glinţă: „A fost prins dopat și se lasă el înainte să-i vină rușinea ca marii campioane a tenisului? I-a dăunat mazărea la pungă?”

Mai departe, las câteva observații…

– Cei mai vocali în spațiul public pe tema asta spinoasă sunt, în ordinea numerelor de pe tricouri, Petrișor Peiu (la data respectivă, consilier al premierului Adrian Năstase, responsabil cu investițiile străine), Diana Șoșoacă (zâmbitoare nevoie-mare în poza de grup de la semnarea contractului la Palatul Victoria) și Anca Alexandrescu (consilieră a aceluiași premier în exercițiu în 2004).

– Însuși tatăl anticorupției de partid și de stat, Traian Băsescu, a cerut, la începutul lui 2005, sub suspiciunea de act de mare corupție, contractul de privatizare a Petrom. N-am văzut vreun rezultat concret, deși, dacă-mi aduc bine aminte, Jucătorul a avut două scule de mare succes în domeniu, Daniel Morar și Codruța Koveși.

Citește și Victor Ciutacu: „Golanu’ ăla de Ghinea se dă balenă în galeata cu apă”

– Spre deosebire de dezvăluitorii de dată recentă, eu am avut, legal, într-o calitate publică pe care am exercitat-o scurt timp, contractul (inclusiv analiza punctelor sensibile) în mână. Nu mi-a trecut prin cap să-l trag la xerox și să-l țin bine, poate o fi vreodată nevoie sau avantajos să-l scot pe tarabă”, a scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.