Victor Ciutacu, sunat de Gigi Becali: Mi-a trimis şi mie faimoasele pastile

Victor Ciutacu a fost sunat de Gigi Becali după ce a fost infectat cu coronavirus. Jurnalistul a mărturisit că patronul FCSB i-a trimis şi lui faimoasele sale pastile, fabricate de ruşi.

13 dec. 2020, 15:44
Victor Ciutacu, sunat de Gigi Becali: Mi-a trimis şi mie faimoasele pastile

Victor Ciutacu spune că Gigi Becali s-a oferit să-l ajute după ce a aflat că este infectat cu coronavirus.

„Într-adevăr, m-a sunat, m-a contactat, și-a oferit tot sprijinul. Mi-a trimis și mie faimoasele pastile, mi-a trimis și alte leacuri, nu băbești, ci aprobate de autoritățile medicale.

Și printre alte pastile, le-am luat și pe cele de la domnul Becali. Cunosc oameni care au reacționat extrem de rapid și în patru-cinci zile nu au mai avut nevoie de ajutor. Eu am fost unul dintre oamenii care au reacționat extrem de rapid.

M-a sunat în fiecare zi să mă întrebe cum mă simt, de ce am nevoie, mi-a oferit și varianta pe care a făcut-o Anamaria Prodan, cea cu perfuziile, dar eu nu am fost atât de afectat.”, a spus Victor Ciutacu la România Tv.

Victor Ciutacu, despre pastilele lui Gigi Becali: Sunt incluse în protocolul de tratament atât în Federația Rusă, cât şi în America

Jurnalistul a precizat că pastilele pe care încearcă să le importe Gigi Becali în scop umanitar sunt nişte pastile care se fabrică în Rusia şi America.

„Vreau să mai adaug ceva, pentru că lumea are impresia că este ceva bizar. Pastilele alea pe care încearcă Gigi Becali să le importe în beneficiu umanitar sunt niște pastile care se fabrică la ruși și americani, incluse în protocolul de tratament atât în Federația Rusă, în America, dar și, surpriză, în România.

Substanța activă este inclusă în tratamentul medical. Sunt convins că veți găsi suficienți doctori care să spună că este inclus în protocolul aprobat de Ministerul Sănătății. Doar că noi ținem coada sus”, a mai precizat Ciutacu.

Anamaria Prodan  şi Ioan Niculae de la Astra Giurgiu au fost printre vedetele care au urmat tratamentul lui Gigi Becali.

Anamaria Prodan: Becali a avut grijă de mine cum a avut de copilul lui

Anamaria Prodan

a explicat în ce a constat tratamentul recomandat de patronul FCSB.

„M-am bucurat că am trecut cu bine de acest virus. Am avut din partea domnului Gigi Becali tratamentul respectiv și sunt super ok, mai puternică ca niciodată. Becali a avut grijă de mine cum a avut de copilul lui. În secunda în care a aflat, am vorbit cred că de 20 de ori pe zi, m-a sunat să mă întrebe dacă am nevoie de ceva, știind că soțul meu nu este în țară și că cei mici sunt la Snagov, pentru că eu m-am izolat la București.

A fost, practic, lângă mine secundă de secundă, toată perioada. Mi-a trimis asistent acasă, care mi-a făcut, în fiecare zi, perfuzii cu toate vitaminele, nu m-a lăsat să cumpăr absolut nimic. Mi-a trimis inclusiv albastrul de metilen, pe care domnia sa mi l-a pus în sticluțe, în concentrația care trebuie. Toată viața îi voi fi recunoscătoare”, a precizat Anamaria Prodan la România TV.