Anamaria Prodan, ajutată de Gigi Becali în lupta cu coronavirusul: ”A avut grijă de mine ca de copilul lui”

Anamaria Prodan s-a infectat recent cu coronavirus și a ajuns chiar la Institutul Matei Balș din București. Impresara a fost ajutată de Gigi Becali în una dintre cele mai dificile perioade.

01 dec. 2020, 08:42
Anamaria Prodan, ajutată de Gigi Becali în lupta cu coronavirusul: ”A avut grijă de mine ca de copilul lui”

Anamaria Prodan s-a infectat recent cu coronavirus, iar omul de afaceri Gigi Becali i-a trimis acesteia tot ce a avut nevoie în această perioadă. Un gest asemănător a fost făcut de afaceristul din Pipera și pentru familia antrenorului Marius Șumudică.

Citește și: Anamaria Prodan s-a infectat cu COVID-19. De unde a luat virusul

„E adevărat! M-a impresionat tare mult. A avut grijă de mine ca de copilul lui. E un om extraordinar”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru ProSport.

Problemele de sănătate ale impresarei au început săptămâna trecută după ce a fost prezentă la o ședință a conducerii clubului Hermannstadt, la Sibiu. O mare parte a echipei a fost confirmată cu COVID-19. Impresara a început să-și pună semne de întrebare în momentul în care a văzut primele simptome: dureri de cap și febră.

”Am avut noroc că mi-am făcut testul chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în țară. Erau la aeroport când am aflat că am COVID-19 și nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam și lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore. Mă simt obosită și îmi petrec majoritatea timpului în pat”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit playtech.ro.

Anamaria Prodan a fost dusă de urgență la spital

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la Institutul Matei Balș din Capitală pentru mai multe investigații. Conform unor surse din apropierea impresarei. Anamaria Prodan a ajuns la spital duminică după-amiază pentru a-și face investigații serioase.

“Ana a fost bine, nu a avut simptome majore la început. Iniţial, s-a simţit obosită, şi a preferat să stea în pat. A avut grijă să îi protejeze şi pe ai ei, chiar e precaută. Însă duminică dimineaţă totul s-a schimbat. Ana s-a simţit foarte rău şi a sunat la ambulanţă. Nu a vrut să mai stea, aşa că s-a prezentat de urgenţă la Matei Balş unde i s-au făcut radiografii la plămâni”, a declarat un apropiat al Anamariei Prodan pentru Click.