Victor Ciutacu: „V-aţi drogat, domnule Ciolacu?” Marcel Ciolacu: „Nici nu mi-a trecut prin cap”

Victor Ciutacu a continuta şi miercuri seară sondajul printre invitaţii România Tv legat de consumul de substanţe interzise.

25 aug. 2021, 21:35
Victor Ciutacu: „V-aţi drogat, domnule Ciolacu?” Marcel Ciolacu: „Nici nu mi-a trecut prin cap”

Marcel Ciolacu spune că nu a consumat niciodată droguri . ”V-ați drogat vreodată, domnule Ciolacu?” a fost întrebarea pe care președintele PSD a primit-o, miercuri seara,  de la Victor Ciutacu, în cadrul emisiunii Punctul culminant, iar răspunsul a fost simplu.

”Nu, niciodată. Nu doar că nu m-am drogat, dar nici nu mi-a trecut prin cap. Am mai băut un pahar de vin, dar nu am plecat cu mașina. Aș fi primul dacă s-ar face un test antidrog în Parlament, eu și colegii mei.”, a declarat a spus Marcel Ciolacu, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

EDIȚIE INCENDIARĂ, MARCEL CIOLACU ARUNCĂ BOMBA SERII LA PUNCTUL CULMINANT

Dezvăluiri din culisele ripostei pregătite de PSD, LIVE: https://www.romaniatv.net/liveMarcel Ciolacu, nemilos cu Klaus Iohannis şi Florin Cîţu: https://bityl.co/8OHHCiolacu: Nu era deajuns că a avut probleme cu alcoolul la volan, Cîţu a ţepuit şi o bancă, https://bityl.co/8OHJLovitură grea pentru pensionari, vor veni cu bani de acasă la recalculare: https://bityl.co/8OHPSONDAJ: Credeţi că va trece moţiunea de cenzură?

Posted by Romania TV on Wednesday, August 25, 2021

Victor Ciutacu: „V-aţi drogat vreodată?”. Ce au răspuns Victor Ponta şi George Simion VIDEO

Victor Ciutacu a realizat şi marţi seară un sondaj printre invitaţii România Tv referitor la consumul de droguri. Premierul Florin Cîțu a fost întrebat, joi, într-o emisiune difuzată la postul public de televiziune, de ce s-a enervat când a fost chestionat de un jurnalist dacă a consumat vreodată droguri. Joi dimineață, la preluarea mandatului de ministru al Finanțelor de către Dan Vîlceanu – moment la care a asistat și premierul Florin Cîțu – șeful Guvernului a fost întrebat, la un moment dat, de către un jurnalist dacă a consumat vreodată droguri.

”Haideți să terminăm cu astfel de întrebări tâmpite, sincer!” – a răspuns, iritat, Cîțu. Întrebat de Victor Ciutacu, la Punctul Culminant, dacă s-a drogat vreodată, fostul premier Victor Ponta a fost categoric: „Nu, categoric, dar cum ar zice Alina Gorghiu, toţi am făcut chestia asta. Vă anunţ cu durere în suflet că nici nu am fost arestat în America, nici în Franţa”.

Aceeaşi întrebare i-a fost pusă şi lui George Simion, prezent şi acesta la România TV, dar şi acesta a negat că ar fi utilizat vreodată substanţe interzise. „Niciodată, spre deosebire de premierul nostru, din câte se pare”, a spus liderul AUR, la întrebarea directă a lui Victor Ciutacu.

Detalii uluitoare din dosarul penal al lui Florin Cîţu, deschis în SUA. Actualul premier, depistat cu alcoolemie dublă faţă de limita legală. A fost înscris în „Drinking Drivers Program”