Victor Ciutacu, reacţie spumoasă după ce Parlamentul a fost spart. „Un irlandez beat a venit şi a spart Casa Poporului. Intrăm în Cartea Recordurilor!”

Victor Ciutacu, prezentatorul emisiunii "Punctul Culminant" de la România TV, a declarat, luni, că România ar putea intra în Cartea Recordurilor, după ce un cetăţean irlandez băut a reuşit să pătrundă în interiorul Parlamentului, o clădire ce beneficiază de pază militarizată.

27 dec. 2021, 12:53
Victor Ciutacu, reacţie spumoasă după ce Parlamentul a fost spart. „Un irlandez beat a venit şi a spart Casa Poporului. Intrăm în Cartea Recordurilor!”

Victor Ciutacu a afirmat, în direct la România TV, că „angajaţii Parlamentului sunt liberi ca tot românul bugetar”, însă „dat fiind că este pază militarizată, dispozitivul de pază nu e în concediu niciodată, dar niciodată!”

„Nu pleci din postul de gardă că eşti liber trei zile de Crăciun. Se schimbă garda la opt ore. Pe vremea mea se schimba la opt ore, pe vremea lui Ceauşescu.

Cum adică? Angajaţii civili ai Parlamentului sunt în vacanţă, dar dispozitivul de pază nu este niciodată în vacanţă.

Cum ar fi ca ăia de la Cotroceni să plece de Crăciun şi să se întoarcă după Sfântul Ion? Spune-mi şi mie!”, a declarat Victor Ciutacu.

Citeşte şi: Detalii şocante despre poliţistul din Bacău care s-a sinucis de Crăciun. Era cercetat pentru luare de mită

Victor Ciutacu, reacţie spumoasă după ce Parlamentul a fost spart. „Nenorocirea e că a ajuns la Departamentul de Arme şi Muniţii”

„Un irlandez beat a venit şi a spart Casa Poporului. Intrăm în Cartea Recordurilor! Pe cuvântul meu de onoare..

Închipuie-ţi că vrei să te duci la Madrid şi vrei să spargi Palatul Regal, că şi ăla are gardă. Ia vezi dacă îţi iese dacă încerci?

Nenorocirea e că i-a ieşit ăstuia, nu că l-a prins. Şi nenorocirea e că a ajuns la Departamentul de Arme şi Muniţii”, a mai spus prezentatorul emisiunii „Punctul Culminant” de la România TV.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru România TV că în timpul audierilor, cetăţeanul irlandez le-a spus anchetatorilor că a crezut că sediul Parlamentului era hotelul lui şi îşi căuta camera de hotel. Mai mult, bărbatul a recunoscut că băuse, a sărit gardul, însă nu îşi mai aduce aminte cum a ajuns în clădire.

Victor Ciutacu, după ce Parlamentul a fost spart. „Ai văzut aleile ălea cât sunt de lungi că îţi vine boala copiilor dacă mergi de la un capăt la altul”

„A deranjat un pic Casa Poporului, cât să nu facă mari stricăciuni. Doar ce a spart un geam după ce în prealabil a sărit gardul, a mers pe acolo.

Ai văzut aleile ălea cât sunt de lungi că îţi vine boala copiilor dacă mergi de la un capăt la altul să ocoleşti Casa Poporului. A văzut şi el un gemuleţ.

Auzi! M-am mai îmbătat şi eu de câteva ori în viaţă, dar niciodată nu mi-a dat prin cap să sparg cu piciorul un geam ca să ajung acasă. Oricât de accidentat ai fi, în general îţi aduci aminte că ai chei la tine.

De ce nu s-a dus la recepţie dacă a crezut că e hotel? Căuta recepţia spărgând un geam cu piciorul… E de bezna minţii. Depăşeşte noaptea minţii…”, a conchis Victor Ciutacu.

Reacţia lui Victor Ciutacu vine în contextul în care un bărbat a intrat duminică noapte în sediul Parlamentului după ce a sărit gardul și a spart un geam.

Citeşte şi: Alertă la Parlamentul României. Hoții au dat spargerea la camera cu arme și muniții!