Victor Cornea, declaraţie de dragoste pentru Andreea Bălan: „Este un bonus emoţional, este trup şi suflet alături de mine”

De mai multe luni, Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Victor Cornea, care de curând a obținut cea mai mare performanță din carieră în cadrul unui turneu de Grand Slam, la Australian Open 2024.

26 ian. 2024, 16:48

Andreea Bălan și jucătorul de tenis sunt de nedespărțit, apar împreună la evenimente mondene, ea îl însoțește pe acesta chiar și la turneele de tenis unde participă. Fanii au observat că ea îl urmează chiar și în cele mai îndepărtate destinații, de curând a fost în Australia, așa că au comentat, în mod ironic, că ea îl antrenează.

Reacția lui Victor Cornea, după ce a fost acuzat de internauți că îl antrenează Andreea Bălan. ”La cât se plimbă după tine în turnee, cred că e un antrenor destul de bun”

„Cu cât îl urmărește Andreea la turnee, cred că i-a devenit antrenor personal” și „Dar nu mai merge la muncă?”, au scris unii urmăritori ai celor doi pe rețelele de socializare. Ulterior, și antrenorul Marius Vecerdea a făcut o remarcă ironică la adresa Andreei Bălan.

„Nu sunt în Australia, pentru că este prea departe și nu era sigură participarea. În plus, antrenor și manager îi este Andreea Bălan”, a transmis el. În replică, Victor Cornea a postat pe InstaStory o poză cu mesajul „Adresează-mi o întrebare”, unde cei care îl urmăresc i-au putut pune întrebări. El a dezvăluit, după curiozitatea unui fan, cine îi este antrenor cu adevărat și a recunoscut că prezența Andreei Bălan reprezintă un imens bonus emoțional pentru el. Acum, Cornea lucrează cu antrenorul Andrei Cociașu.

„El a reușit să fie cu mine și la Wimbledon, și la US Open anul trecut. În ultimii zece ani am călătorit singur aproape mereu, iar prezența Andreei când îi permite programul este un bonus emoțional extrem de mare pentru mine la acest nivel, fiind trup și suflet alături de mine“, a mai spus Victor Cornea.

Andreea Bălan, marea absentă de la filmările pentru „Te cunosc de undeva”! Cum se va desfășura sezonul 20 în aceste condiții

Victor Cornea a vorbit despre susținerea pe care o primește din partea Andreei Bălan pe plan profesional.

Relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea este de o bună vreme de timp în atenția publicului, întrucât cei doi se iubesc extrem de mult și nu se rețin de la a le arăta tuturor acest lucru. Astfel, artista îl însoțește cât de des poate pe iubitul său la diferite concursuri, turnee, acolo unde acesta are nevoie de toată susținerea venită din partea sa. Chiar dacă cei doi adoră să călătorească împreună și strict profesional, nu doar în vacanțe, mai multe persoane nu au văzut acest lucru cu ochi bună, întrucât consideră că Victor Cornea este „sufocat” de Andreea Bălan, care s-ar ține scai după el. Mai mult, cel care se știa că îi este antrenor acestuia a declarat ironic faptul că vedeta îndeplinește astăzi mai multe funcții, precum ar fi cea de manager. Auzind toate aceste lucruri, sportivul le-a oferit tuturor o replică, fiind, de altfel, și prima sa reacție în contextul acestui subiect controversat.

„Antrenorul meu este Andrei Cociașu și lucrăm împreună de câțiva ani buni de zile cât timp mă aflu în România. El a fost alături de mine la Wimbledon și la US Open anul trecut. În ultimii zece ani, am călătorit în mare parte singur, iar prezența Andreei, atunci când îi permite programul, este un imens bonus emoțional pentru mine la acest nivel, fiind trup și suflet alături de mine.”, a transmis Victor Cornea, într-o sesiune de întrebări cu fanii săi, pe Instagram.

Reacția lui Victor Cornea, după ce a fost acuzat de internauți că îl antrenează Andreea Bălan. ”La cât se plimbă după tine în turnee, cred că e un antrenor destul de bun”

Marius Vecerdea i-a fost alături lui Victor Cornea timp de 18 ani de zile, astfel încât nimeni nu știa că cei doi au încheiat colaborarea. Curiozitatea publicului a apărut în momentul în care sportivul nu a fost însoțit de acesta la Australian Open 2024, acolo unde a mers alături de artistă. Astfel, într-o notă ironică și ușor amuzat, bărbatul a făcut și o remarcă pe marginea acestui subiect.

„Nu sunt în Australia, pentru că este prea departe și nu era sigură participarea. În plus, antrenor și manager îi este Andreea Bălan”, a declarat Marius Vecerdea, pentru mediafax.ro.

Te-ar putea interesa și: Monica Anghel, secretul unei siluete impecabile. Artista intră la detox timp de o săptămână. „Se beau doar sucuri și apă…”

 

Cum l-a cunoscut Andreea Bălan pe Victor Cornea
Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o poveste de dragoste extrem de intensă și de fericită. Sportivul s-a integrat deja perfect în familia vedetei, iar din imaginile postate frecvent de aceasta în mediul online, pare că și fetițele îl adoră. Cei doi s-au cunoscut însă într-un moment extrem de neașteptat, acolo unde Andreea Bălan nu ar fi crezut niciodată că se poate crea o conexiune reală.

”Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (nr. de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj „Felicitări, Andreea, ești genială”. Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu „Ce frumoasă sunt”, că nu mă interesează. Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e locul potrivit. Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim”, a povestit Andreea Bălan la Xtra Night Show.