Victor Cornea, eșec usturător după despărțirea de Andreea Bălan. Cu ce scor a pierdut la meciul de la Chile Open

Victor Cornea, eșec usturător după despărțirea de Andreea Bălan. Tenismenul a fost de nerecunoscut la meciul pe care l-a disputat miercuri seară, la Chile Open. El și coechipierul său, austriacul Philipp Oswald, au fost învinși fără drept de apel la debutul în turneul dotat cu premii în valoare totală de 742.350 de dolari.

29 feb. 2024, 09:26
Victor Cornea, eșec usturător după despărțirea de Andreea Bălan. Cu ce scor a pierdut la meciul de la Chile Open
Victor Cornea, eșec usturător după despărțirea de Andreea Bălan

Victor Cornea, eșec usturător după despărțirea de Andreea Bălan. Cei doi au petrecut Dragobetele în Brazilia, apoi și-au luat rămas bun pe aeroportul din Rio de Janeiro: cântăreața s-a întors în România, iar sportivul a zburat la Santiago de Chile.

Citește și: Andreea Bălan vrea să se mărite cu Victor Cornea: „Trăiesc pentru prima oară o iubire curată, profundă și fără greutate”

Victor Cornea, eșec usturător după despărțirea de Andreea Bălan

Victor Cornea și Philipp Oswald au pierdut în runda inaugurală a turneului Chile Open, cu scor 6-3, 6-2. Meciul a durat o oră și 14 minute, iar echipa româno-austriacă nu a realizat niciun break.

Deseori ne luăm rămas bun în aeroport și zburăm spre destinații diferite. Aseară, în Rio, am avut porțile de îmbarcare în același loc și cu greu ne-am dezlipit unul de celălat! Eu am zburat spre casă și el la un nou turneu în Chile.

Un jucător de tenis profesionist din top 100 mondial (Victor este pe locul 64 în lume și singurul român în top) este plecat de acasă 40 de săptămâni pe an, iar viața sa se defășoară printre avioane, în diferite țări și hoteluri în fiecare săptămână. E nevoie de o forță mentală foarte mare și de o determinare foarte puternică, în fiecare săptămână să o iei de la capăt la un alt turneu cu același entuziasm și plăcere, indiferent de ce rezultat ai avut la cel precedent.

Victor Cornea, ai toată admirația mea, pentru tot ce eșți, pentru putere, ambiție, determinare și pentru tot ce ai realizat și vei realiza și-ti mulțumesc pentru iubirea sinceră și minunată pe care o trăim și pentru că mergem mâna în mâna pe acest drum called life”, a scris Andreea Bălan pe Instagram, după ce a fost nevoită să se despartă temporar de Victor Cornea. „Te iubesc infinit! Ești minunată”, i-a răspuns Cornea iubitei sale.