Victor Hănescu anticipează o posibilă revenire în Top 20 WTA pentru Simona Halep. Care este singura condiţie

Fanii Simonei Halep primesc o veste optimistă în ciuda incertitudinilor care gravitează în jurul carierei sale. Victor Hănescu, fondatorul unei academii de tenis, aduce o perspectivă pozitivă, sugerând că Simona Halep, în ciuda dificultăților actuale, ar putea reveni în Top 20 al clasamentului mondial WTA.

30 nov. 2023, 10:33
Victor Hănescu anticipează o posibilă revenire în Top 20 WTA pentru Simona Halep. Care este singura condiţie
Victor Hănescu anticipează o posibilă revenire în Top 20 WTA pentru Simona Halep. Care este singura condiţie

Victor Hănescu Victor Hănescu anticipează o posibilă revenire în Top 20 WTA pentru Simona Halep. Sportiva în vârstă de 32 de ani și cu două titluri de Grand Slam în palmares, se află în mijlocul unui episod tensionat legat de o posibilă suspendare. Victor Hănescu sugerează că, în cazul în care suspendarea va fi redusă, iar Simona Halep va dori să revină, aceasta ar putea să-și regăsească locul în clasamentul mondial.

Citeşte şi: Lovitură devastatoare de la TAS pentru Simona Halep. Anunţ oficial despre cazul de dopaj al fostului lider WTA

„Dacă suspendarea nu va fi atât de mare și dacă ea își dorește, sunt convins că poate să revină. Simona este o sportivă extrem de talentată, are o capacitate de efort foarte mare, este un talent. De asta a și ajuns pe locul 1 mondial. Ăstea sunt lucruri care se vedeau de la 16 ani că o să fie între cele mai bune jucătoare din lume… cine are ochi să vadă. Poate să revină. Nu știu dacă va reveni pe locul 1 WTA. Dar la ce calități are ea, clar poate să revină în top 20 mondial. Dar suspendarea să nu fie extrem de lungă”, a afirmat Victor Hănescu în cadrul podcast-ului Business Philosophy.

Citeşte şi: Simona Halep, primul spot publicitar după suspendarea pentru dopaj. „Drumul greu e să continui, chiar dacă nu ştii unde duce”

Simona Halep se confruntă în prezent cu una dintre cele mai provocatoare perioade ale carierei sale, fiind suspendată patru ani pentru dopaj, perioadă din care a ispăşit deja un an și trei luni. Cu toate acestea, Victor Hănescu susţinme că o redicere a pedepsei la TAS ar putea însemna revenirea sportivei la cel mai înalt nivel.