Victor Hănescu refuză echipa de Cupa Davis, din cauza banilor

Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Ciprian Porumb, spune că a făcut eforturi pentru a-l aduce în lot şi pe Victor Hănescu, la meciurile cu Danemarca, din 1-3 februarie, dar nu s-a putut ajunge la un consens.

RomaniaTV.net
23 ian. 2013, 06:43
Victor Hănescu refuză echipa de Cupa Davis, din cauza banilor

S-au purtat negocieri financiare cu Victor Hănescu, dar nu am ajuns la o înţelegere. El şi-a exprimat disponibilitatea anul trecut să discutăm, am făcut eforturi, mi l-am dorit alături de noi şi chiar am încercat să oferim condiţii foarte bune, dar nu am reuşit. Victor a fost convocat oricum, la fel ca toţi jucătorii, dar nu a mai răspuns. Am aşteptat până astăzi, când am transmis lista oficială cu componenţa echipei„, a declarat Ciprian Porumb, agenţiei Mediafax.

Pe lista oficială a echipei României, înaintată marţi, figurează jucătorii Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecău şi Florin Mergea. Din lotul lărgit mai fac parte Victor Crivoi şi juniorul Patrick Ciorcilă.

Tot marţi şi adversara României, Danemarca, şi-a anunţat lotul, format din jucătorii: Frederik Nielsen (29 de ani), Martin Pedersen (25 ani), Thomas Kromann (25 ani) şi Christoffer Konigsfeldt (23 ani). Cel mai titrat jucător nordic este Frederick Nielsen care ocupă locul 374 la simplu şi 20 la dublu.

România şi Danemarca se vor duela între 1-3 februarie, la Cluj, meciurile contând pentru primul tur al Grupei I Zona Euro-Africană.