Victor Hănescu şi Simona Halep, în turul secund în Masters-ul de la Miami

Din cei patru români prezenţi pe tabloul principal al turneului Masters de la Miami merg mai departe, în turul doi, Victor Hănescu şi Simona Halep. Alexandra Dulgheru şi Monica Niculescu au fost eliminate.

21 mart. 2013, 06:34
Victor Hănescu şi Simona Halep, în turul secund în Masters-ul de la Miami

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 57 WTA, s-a calificat, miercuri, în turul doi al turneului de la Miami (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 4.195.765 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

Halep a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2, 3-6, 7-5, după două ore şi două minute de joc, pe Sabine Lisicki (Germania), poziţia 37 în ierarhia mondială.

În turul doi, Halep o va întâlni pe Tamira Paszek (Austria), cap de serie numărul 26 şi locul 31 WTA, care a fost direct acceptată în această fază a competiţiei.

Pentru calificarea în turul doi la Miami, Halep va primi 50 de puncte WTA şi un cec în valoare de 13.750 de dolari.

Tot pe tabloul feminin, Alexandra Dulgheru a pierdut în primul tur la ibnerica Anabel Madina Garrigues, scor 7-5, 4-6, 6-7, iar Monica Niculescu a fost învinsă de Jamie Hampton, cu 4-6, 3-6.

În schimb, în turneul masculin Victor Hănescu a obţinut calificarea în turul doi, după ce rusul Andrei Kuzneţov s-a retras în setul al treilea al partidei din runda inaugurală, la scorul 4-6, 6-3, 4-1, pentru român.