Victor Negrescu a câştigat titlul „Europarlamentarul Anului” în domeniul Internetului şi Agendei Digitale

Europarlamentarul român Victor Negrescu a fost premiat, miercuri seară, în cadrul festivităților MEP Awards 2015 de la Bruxelles, acesta obținând titlul „Europarlamentarul Anului" pentru categoria Agenda Digitală.

RomaniaTV.net
19 mart. 2015, 11:01
Victor Negrescu a câştigat titlul „Europarlamentarul Anului” în domeniul Internetului şi Agendei Digitale

Victor Negrescu a adresat mulțumiri celor care l-au sprijinit și a evidențiat potențialul țării noastre în domeniul IT, afirmând că „România poate să devină Silicon Valley a Europei”.

„România poate să devină Silicon Valley a Europei pentru că are mai mulți Zuckerberg și mai mulți oameni creativi decât multe alte țări. Sunt cel mai tânăr câștigător anul acesta și unul dintre cei doi oameni de stânga din 18 câștigători premiați de prestigioasa revistă The Parliament Magazine. Mulțumesc pentru susținere PES Activists România și tuturor celor care au crezut în mine în cei 11 ani de carieră politică și în aceste câteva luni de mandat de europarlamentar!”, a afirmat Victor Negrescu după obținerea premiului.

Victor Negrescu este cel mai tânăr câștigător al premiilor de anul acesta, precum și unul dintre singurii doi europarlamentari de stânga care au obținut titlul „Europarlamentarul Anului” în cadrul MEP Awards 2015.

Recent, eurodeputatul Victor Negrescu a solicitat crearea unei Comisii speciale pentru Internet în Parlamentul European.