Victor Piţurcă a dezvăluit secretul tinereţii: Ce mănâncă antrenorul şi cum a reuşit să se menţină până la 64 de ani!

Deşi Victor Piţurcă a împlinit frumoasa vârstă de 64 de ani, acesta se menţine într-o formă de invidiat.

21 mart. 2021, 17:32
Victor Piţurcă a dezvăluit secretul tinereţii: Ce mănâncă antrenorul şi cum a reuşit să se menţină până la 64 de ani!

Victor Piţurcă a dezvăluit secretul tinereţii. Antrenorul a dezvăluit cum reuşeşte să arate aşa de bine şi care sunt paşii importanţi pentru o viaţă sănătăoasă.

Piţurcă nu mai fumează, spre exemplu, de foarte mulți ani.

Victor Piţurcă a dezvăluit secretul tinereţii: Ce mănâncă antrenorul şi cum a reuşit să se menţină până la 64 de ani!

”Eu nu consum decât fructe și legume de la ferma mea, carne, ouă și lapte de țară și m-am lăsat de fumat de tânăr. În plus, am grijă să fac sport regulat.

Iar faptul că nu am încărunțit așa de tare să știți că e genetic, mama este așa”, a dezvăluit Pițurcă.

Legat de faptul că i se spune ”Satana”, dar și pentru că s-a făcut foarte multe glume pe seama sa legate de faptul că ar fi făcut un ”pact cu Diavolul” pentru a se menține bine, Pițurcă a reacționat prompt.

”Nu doar că e o prostie, dar mă și deranjează teribil treaba asta, pentru că eu am fost crescut într-un anume fel.

Eu când eram copil, de exemplu, nu mă culcam niciodată până nu spuneam rugăciunea ‘Înger, îngerașul meu’. Așa m-au crescut părinții mei, iar aceste povești nu-și au rostul nici măcar în glumă”, a mai spus Pițurcă, pentru playsport.ro.

Totodată, antrenorul care a reuşit să califice echipa naţională de fotbal la un turneu final este pe punctul de a pierde o suma foarte mare de bani.

După despărţirea de echipa din Bănie, tehnicianul a ales să se retragă pentru o vreme din lumea fotbalului şi să se ocupe mai mult de familie şi de afaceri. Din păcate, fostul atacant nu este la fel de inspirat în alegerea investiţiilor precum era în faţa porţilor adverse şi a ales să cheltuie 15 milioane de euro pentru un teren de 14,8 ha din zona Craiovei, doar că suprafaţa achizionată se află în litigiu,

Terenul face parte din patrimoniul staţiunii de cercetare didactică Banu Mărăcine, care a fost restituit moştenitorilor fostului boier Mihai Negoescu, Cum unul dintre nepoţii boierului a vândut aceeaşi parcelă de teren mai multor persoane, printre care şi Piţurcă, acestea se găsesc în mposibilitatea de a utiliza suprafaţa achiziţionată. ”Victor Piţurcă a investit în zonă, crezând că va da lovitura. Fostul selecţioner a achiziţionat terenul cu pricina de la un alt om de afaceri, care la rându-i îl cumpărase de la moştenitorul boierului Negoescu. Surpriză, însă. Victor Piţurcă s-a trezit în mijlocul unui scandal de proporţii, încolţit în justiţie de alte entităţi juridice care au achiziţionat aceeaşi parcelă de teren şi de către Direcţia Finanţelor Publice Dolj”, susţine playsport.ro.

Citeşte şi: Victor Piţurcă, infectat cu COVID. Fostul selecţioner al României se află în izolare la domiciliu
 

 

 


loading...