Victor Piţurcă, RADICAL: „Nimeni nu intră în casa mea fără să fie testat”. Modul ILEGAL în care a făcut rost de TESTE

Victor Pițurcă (63 de ani), a intrat în posesia unor teste de COVID-19 achiziționate din Anglia și a dezvăluit că nimeni nu intră în locuința sa fără să fie testat.

16 apr. 2020, 13:26
Victor Piţurcă, RADICAL: „Nimeni nu intră în casa mea fără să fie testat”. Modul ILEGAL în care a făcut rost de TESTE

Victor Pițurcă este extrem de precaut când vine vorba de epidemia de coronavirus.

„Stăm acasă, purtăm măști dacă ieșim, ne spălăm tot timpul, curățenie tot timpul. E foarte greu să nu iei contact cu cineva, îți vine și femeia de serviciu, mai vine și Alexandru. Când vine la Alex la mine, îi fac testul. Celui care vine la mine îi fac testul. Nu intră la mine până nu îi fac testul. Am cumpărat niște teste pentru familie. Dacă vine cineva străin, îl testez. Nu intră nimeni la mine în casă netestat”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit Antena Sport.

România creşte numărul de persoane testate pentru COVID. Măsuri de urgenţă la Ministerul Sănătăţii. Cine sunt cei testaţi cu prioritate

Alexandru Pițurcă şi soţia sa, Cristina Ich, dar și restul familiei fostului selecționer al naționalei României s-au testat împotriva coronavirus cu teste rapide COVID-19 procurate din Anglia.

„Mi l-a adus cineva din Anglia. Mi-a spus că are o cantitate mare, așa că am fost interesat. Ne-am făcut toată familia. Da, toată lumea a ieșit negativ. Dacă era cineva pozitiv, cu siguranță știați”, a declarat Alexandru Pițurcă.

În Anglia este ilegal să se vândă astfel de teste rapide, conform Agenției Naționale de Reglementare a Medicamentelor și Produselor din Sănătate din Marea Britanie (MHRA), iar Serviciul de Sănătate Publică din Anglia (PHE) nu recomandă utilizarea acestor produse acasă.