Victor Piţurcă: Nu vreau să mai am de-a face cu Gigi Becali. M-a turnat fără nicio problemă

Victor Piţurcă a declarat că nu mai doreşte să aibă de-a face cu patronul Gigi Becali, după ce acesta l-a turnat în Dosarul Valiza, proces în urma căruia fostul selecţioner a fost condamnat cu suspendare.

22 sept. 2016, 08:13
Victor Piţurcă: Nu vreau să mai am de-a face cu Gigi Becali. M-a turnat fără nicio problemă

„A venit înaintea meciului cu Olanda – că mi-a adus şi ghinion, că am pierdut, şi a zis. Am vorbit cu el. Din momentul ăla, a mai fost o emisiune şi a zis el de mine că bine mi-au făcut jucătorii sau nu ştiu ce. Nu am mai vorbit cu el din momentul ăla decât în perioada în care i-am luat pe Sânmărtean şi pe Szukala. Şi atunci am vorbit cu el prin intermediul lui Alexandru, nu cu el. Din momentul ăla, acum doi ani de zile, nu am vorbit cu Gigi Becali. M-am mai văzut o dată la proces, acolo, în sală, când a venit şi a recunoscut că el a făcut ce-a făcut cu valiza, cu nu ştiu ce, de ne-a rezolvat instanţa atunci, mie cu supendare.

Citeşte şi Victor Piţurcă: Steaua nu mai există. Echipa lui Becali n-are palmares. La meciuri vin doar cetăţeni

Când eu am plecat de la Steaua am terminat relaţia cu Gigi Becali. Am mai făcut greşeala să semnez precontractul ăla şi apoi m-a turnat fără nicio problemă. A venit şi a recunoscut el ce a făcut. Nu l-a mai interesat de mine, de Teia Sponte, de altceva. Ne-au condamnat ăia ca pe nimic. Şi eu am semnat un precontract, vezi Doamne, că a cumpărat un teren. Eu nu am mai avut tangenţă cu el şi nici nu vreau să mai am. Nu vreau să mai am de-a face cu el! Nu voi mai colabora nicodată cu el„, a declarat Piţurcă la Dolce Sport.

Citeşte şi Piţurcă, atac DUR la adresa lui Burleanu. „A fost numit POLITIC. Gică Popescu a fost condamnat NEVINOVAT”

În 2013, Victor Piţurcă a primit o condamnare de un an de închisoare cu suspendare în Dosarul Valiza, după ce a declarat procurorilor că banii pe care Gigi Becali îi dusese la Cluj – 1,7 milioane de euro – pentru a premia echipa Universitatea dacă învingea pe CFR, în 2008, erau pentru un cumpărarea unui teren.