Victor Piţurcă, obligat să plătească o pensie alimentară de aproape 9000 de euro

Magistraţii de la Judecătoria Buftea au respins cererea lui Victor Piţurcă de suspendare a pensiei alimentare în procesul cu Victoria Blochină, până la finalizarea procesului.

21 ian. 2013, 14:37
Victor Piţurcă, obligat să plătească o pensie alimentară de aproape 9000 de euro

Victor Piţurcă trebuie să plătească 9.000 de euro lunar Victoriei Blochină, sumă reprezentând pensia alimentară pentru fiul lor, Edan. Aceasta este decizia judecătorilor care au analizat cererea înaintată în instanţă de selecţioner, care solicitase suspendarea deciziei privind plata pensiei până la o decizie finală a instanţelor superioare în acest proces.

Iniţial, cererea primise un răspuns favorabil pentru selecţioner, însă Vica Blochină a făcut recurs şi judecătorii au revenit asupra deciziei.

Astfel, Piţurcă va fi obligat să plătească cei 9000 de euro şi pe perioada procesului.

Vica Blochină l-a dat în judecată pe Victor Piţurcă în 2012, pentru a-l forţa pe acesta să-şi recunoască fiul, Edan, în vârstă de cinci ani, copil rezultat în urma unei relaţii extraconjugale pe care selecţionerul a avut-o cu fosta dansatare.

Instanţa a constatat că micuţul Edan este fiul lui Piţurcă şi, prin urmare, antrenorul naţionalei trebuie să plătească pentru întreţinerea sa până la vârsta majoratului.