Victor Ponta a pierdut la ÎCCJ procesul privind plagiatul! Reacţia ministrului Educaţiei: „În sfârşit, se face dreptate!”

Victor Ponta, liderul Pro România, a pierdut definitiv la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie procesul cu Ministerul Educaţiei împotriva verdictului de plagiat pronunţat de CNATDCU. Informaţia a fost confirmată de ministrul Educaţiei, Monica Anisie.

RomaniaTV.net
14 iul. 2020, 07:40
Victor Ponta a pierdut la ÎCCJ procesul privind plagiatul! Reacţia ministrului Educaţiei: „În sfârşit, se face dreptate!”

„Respinge recursul declarat de recurentul-reclamant PONTA VICTOR VIOREL, împotriva Sentinţei civile nr. 363 din 07 februarie 2017, a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 13 iulie 2020” – se arată în minuta instanței, citată de Edupedu.ro.

Informaţia a fost publicată iniţial pe Facebook de jurnalista Emilia Şercan.

De asemenea, jurnalista Emilia Șercan a făcut public și ordinul de ministru prin care i s-a retras titlul de doctor lui Victor Ponta. Politicianul a contestat documentul în instanţă, însă Înalta Curte de Casație și Justiție l-a considerat emis perfect legal.

Surse din cadrul Ministerului Educaţiei au precizat „din punct de vedere procedural, în acest moment plagiatul este irevocabil”.

Monica Anisie, ministrul Educației, a declarat că va pune în aplicare decizia ÎCCJ.

„În sfârșit, se face dreptate! Sper ca această decizie să fie un mesaj clar pentru cei care au vrut să plagieze: acest lucru se pedepsește. Să fie descurajați”, a declarat Anisie, pentru Edupedu.ro.

Ponta, atac dur la adresa lui Orban: Legea ta penibilă şi idioată a fost votată de PSD şi PNL. Acest măscărici sinistru trebuie oprit!


loading...
Partenerii noștri