Cristian Tudor-Popescu o distruge pe Clotilde Armand: „Este un atac biologic asupra cetăţenilor sectorului 1. Cum îi apăraţi, cu vorbe?”

Scriitorul și publicistul Cristian Tudor Popescu a avut un schimb de replici aprins cu primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, pe tema gunoiului care nu a fost colectat din cauza războiului pe care edilul îl duce cu compania de salubritate cu care instituţia are contract.

04 iun. 2021, 22:25
Cristian Tudor-Popescu o distruge pe Clotilde Armand: „Este un atac biologic asupra cetăţenilor sectorului 1. Cum îi apăraţi, cu vorbe?”

Primarul Clotilde Armand i-a explicat lui Cristian Tudor Popescu faptul că litigiul în care se află Primăria Sectorului 1 cu operatorul de salubritate este unul foarte complicat, considerându-se şi personal nedreptăţită, pentru că, susţine primarul, în sectorul 4 facturile nu ar fi fost plătite de 8 luni şi, totuşi, gunoiul este strâns.

CTP i-a atras atenţia primarului Clotilde Armand că principala sa îndatorire este să asigure sănătatea şi confortul locuitorului sectorului, ea fiind aleasă, spre deosebire de prefectul Capitalei, care este numit în funcţie.

Citeşte şi: Antreprenorul Orlando Nicoară o demolează pe Clotilde Armand şi îi predă o lecţie de business primarului: „Pentru mine e ireal! Domnia sa vrea ca firma să ridice gunoiul dar ea să nu plătească”

„Are loc un atac chimic și biologic asupra locuitorilor din Sectorul 1. Nu se iau măsuri? In caz de atac chimic si biologic nu se iau masuri imediate? Deci nu se va strange gunoiul nici maine, nici poimaine, de luni incolo mai vedem. Asta este ce am inteles eu din ce ati spus dumneavoastra.

Un operator privat poate sa fie un rechin, eu pot sa-i zic, pentru ca e privat si este o jungla, este salbatic. Dumneavoastra trebuie sa aparati cetatenii de acest operator, care iata, ataca biologic cetatenii. Cu vorbe ii aparati? Credeti ca incalzeste pe cineva?”, a răbufnit Cristian Tudor-Popescu la adresa lui Clotilde Armand.

Clotilde Armand: „Interesul meu este să se declare cât mai repede starea de alertă”

„Cred că n-am fost foarte clară. Acest contract e gestionat prin lege, e serviciul public. El (n.r.: firma de salubritate) nu are voie să întrerupă serviciul public. În sectorul 4 primarul nu a plătit 8 luni de zile și au strâns gunoiul. În cazul meu facturile sunt plătite la zi. Litigiul e unul foarte complicat. Eu deja am pregătit cum voi contracta acest alt operator. Aveam pregătit acest plan.

Eu îl sun zilnic pe prefect. El îmi spune că nu poate declara starea de alertă.  Interesul meu e să se declare cât mai repede starea de alertă, ca să pot acționa.”, a răspuns Clotilde Armand, la Digi24.

Citeşte şi: Rareş Bogdan arată cărţile lui Cîţu în cursa pentru preşedinţia PNL. Emil Boc l-a oprit: „Nu-i spune chiar pe toţi, mai lasă-ne nişte rezerve!”