Ponta, la vot: Sunt convins că astăzi românii vor întoarce o pagină din istoria noastră VIDEO

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Premierul Victor Ponta a votat, duminică dimineaţă, în Târgu Jiu. La ieşirea de la urne, Ponta s-a arătat încrezător în victoria la alegeri. "De mâine avem de guvernat ţara", a spus premierul.

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 09:24
Ponta, la vot: Sunt convins că astăzi românii vor întoarce o pagină din istoria noastră VIDEO

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Premierul Victor Ponta a votat, în jurul orei 10.45, la Universitatea din Târgu Jiu, spunând că şi-a exercitat dreptul electoral având „toate gândurile bune pentru Târgu Jiu, pentru Gorj şi pentru România”.

„Am votat cu toate gândurile bune pentru Târgu Jiu, pentru Gorj şi pentru România. Sunt convins că astăzi românii vor întoarce o pagină din istoria noastră şi vor deschide alta spre care eu cred că va fi mult mai bine”, a spus Ponta la ieşirea din urna de votare.

Întrebat ce le urează contracandidaşilor, Ponta a mărturist că vrea mai mult respect. „Eu le urez tuturor românilor, şi contracandidaţii mei sunt tot români, să avem o viaţă mult mai bună şi să ne respectăm mult mai mult decât am făcut-o până acum…”, a spus premierul.

De asemenea, primul-ministru a anunţat că toate secţiile de votare sunt deschise. La ora 10, şase secţii erau închise din cauza condiţiilor meteorologice. „Important este că în toate secţiile din ţară se poate vota. Toate lucrurile sunt în regulă. Le mulţumesc celor care stau în frig în acest moment şi muncesc că ţara să nu fie blocată”, a mai spus Ponta. 

Mai puţin de 4% din electorat s-a prezentat la vot în primele trei ore de alegeri. Estimarea aparţine USL, statistica oficială urmând să fie prezentată la 11:30. Până la ora 11 au votat premierul Victor Ponta, preşedintele PNL Crin Antonescu, fostul ministru Adriean Videanu şi primarul Capitalei Sorin Oprescu. Procesul electoral s-a derulat cu dificultate în multe judeţe ale ţării din cauza ninsorii şi viscolului.

Condiţiile meteorologice l-au împiedicat să voteze şi pe preşedintele PDL, Vasile Blaga