Victor Ponta anticipează proteste masive de stradă în 2023: „O să apară din nou focile!” | EXCLUSIV

Victor Ponta se așteaptă ca USR să scoată din nou oameni în stradă, pentru a organiza proteste precum cele de după episodul Colectiv. Astfel, fostul premier susține că violențele se vor desfășura în anul 2023, pe fondul acutizării conglomeratului de crize.

04 dec. 2022, 20:50
Victor Ponta anticipează proteste masive de stradă în 2023: „O să apară din nou focile!” | EXCLUSIV

Victor Ponta avertizează: „focile” opoziției vor fi scoase din nou în stradă, la anul.

„O să apară din nou focile, în Piață, să anunțe că s-au scumpit facturile. Dar eu cred că vor începe și dosarele. În general, când PSD guverna bine, urmau în ultimul an dosarele.

În general, focile erau fericite că ‘ce bine a pățit-o Ponta!”, a declarat Victor Ponta, pentru România TV, duminică seară.

Dacă vor fi organizate alegeri anticipate, PSD și AUR vor fi cele mai câștigate partide, crede Victor Ponta.

„PSD va câștiga, PNL va scădea mult, probabil că va crește AUR foarte mult, ceea ce e foarte bine. Scade USR. Mai sunt șanse pentru PRO România, PMP…”, a mai declarat Ponta, al România TV.

 

Klaus Iohannis, birocrat la Bruxelles sau Strasbourg?

 

În ceea ce privește viitorul lui Klaus Iohannis, Victor Ponta este convins că fostul primar din Sibiu va fi montat pe o funcție înaltă, dintr-o instituție internațională.

„Probabil că va merge într-o funcție internațională. Sunt convins. Nu-l comparați pe Iohannis cu Băsescu! E o mare diferență. O discutăm la altă emisiune (n.r. – despre motivele pentru care Iohannis va fi montat într-o funcție internațională). Iohannis e un om care se potrivește la NATO, la UE, la Banca Mondială. 

Băsescu îi mai enerva, îi mai chinuia. Iohannis cred că este foarte apreciat. Băsescu cred că a făcut cel mai rău României, până și lui. Îmi pare rău că familia lui a suferit. Lui Băsescu, tot ceea ce i se întâmplă rău, merită”, a mai comentat premierul Ponta, duminică seara.