VIDEO: Scandal monstru în AUR. George Simion a adus în partid un fost candidat la prezidențiale și i-a dat și funcție de conducere

„Transfer de iarnă" neașteptat în AUR! George Simion a atras în partidul său un fost candidat la alegerile prezidențiale. Această inițiativă a provocat un scandal uriaș.

04 dec. 2022, 18:32
VIDEO: Scandal monstru în AUR. George Simion a adus în partid un fost candidat la prezidențiale și i-a dat și funcție de conducere

Ramona Ioana Bruynseels a primit deja o funcție de conducere în cadrul AUR. Aceasta a susținut un discurs de „bun venit!” și motivațional, în cadrul unui eveniment intern al formațiunii suveraniste.

„În aceste vremuri tulburi, trebuie să fim uniți dacă vrem să realizăm ceva important pentru țară! Azi am preluat funcția de Coordonator Național Politici Publice în AUR. Sunt convinsă că într-o zi, nu foarte îndepărtată, AUR va câștiga încrederea oamenilor pentru a ajunge la guvernare. Iar când acest lucru se va întâmpla, oamenii vor simți cum e să avem conducători cărora le pasă cu adevărat de țară și de români.

Îi invit pe specialiștii din România care vor să contribuie la schimbarea în bine a țării noastre să vină cu încredere înspre noi pentru a transforma ideile lor într-o nouă viziune pentru viitorul României.

Mai jos, discursul pe care l-am ținut azi, cu bucurie, la Alba Iulia, la Congresul Alianței pentru Unitatea Românilor.

Mulțumesc liderilor și membrilor AUR pentru primirea călduroasă!

Doamne ajută!”, a declarat Ramona Ioana.

 

Ramona Ioana Bruynseels & George Simion vs. Rodica Boancă, noul conflict din partidul AUR

 

Decizia lui George Simion a provocat multă nemulțumire în rândul membrilor cu mare vizibilitate din AUR. Printre aceștia se numără Rodica Boancă. Senatoarea declarat că se simte trădată.

A lansat critici dure la adresa Ramonei Ioana Bruynseels și deja a fost blocată.

„M-a blocat ‘colega’! 🤣🤣🤣 ‘Colega’ nu știe nici cum se numește partidul care i-a dat deja funcție!

Ce îi transmiteți, dragi colegi din AUR!”, a notat Boancă, în social media.

Vezi AICI postarea Rodicăi Boancă.

Cele două femei din politică s-au văzut la evenimentul organizat în această săptămână. Ambele au susținut câte un discurs.

În ultimele luni, George Simion a încercat să atragă din ce în ce mai multe persoane publice cu influență în proiectul său. A discutat cu Muhammad Murad, Cristian Diaconescu, Călin Georgescu și Ioan Aurel Pop, dar nimic nu s-a legat. În cele din urmă, se pare că a reușit să o coopteze pe Ramona Ioana Bruynseels, fost membru al partidului susținut de mogulul Dan Voiculescu, PP-USL.