Victor Ponta aruncă bomba: Nici PNL, nici PSD nu le va mări pensiile românilor. Trebuie să le spună adevărul!

Liderul Pro România, Victor Ponta, vine cu o declaraţie-surpriză duminică seară. Fostul premier susţine că nici PNL şi nici PSD nu le va mări pensiile românilor. Preşedintele formaţiunii politice e de părere că aceştia trebuie să fie realişti şi să le spună adevărul viitorilor votanţi la scrutinul din 6 decembrie.

RomaniaTV.net
01 nov. 2020, 17:57
Victor Ponta aruncă bomba: Nici PNL, nici PSD nu le va mări pensiile românilor. Trebuie să le spună adevărul!

„Nu e bine să spui adevărul. Dar cred că nici PNL nici PSD nu vor mări pensiile. Vă spun eu, până la urmă şi PSD va vota guvernul pus de Iohannis. Problema e următoarea, cine ne scoate din criză, cum vom ieşi din criză. Dacă te-ai împrumutat 67 de miliarde de lei.

În 2012-216 eu cu Cioloş am făcut deficit de 40 de miliarde. Eu nu cred că oamenii mai cred că după 6 decembrie va fi lapte şi miere. Trebuie să le spunem românilor ce se întâmplă.

Eu cred că nu trebuie să intrăm acum la guvernare. Trebuie deschise şcolile. Măsura asta mi se pare o prostie. Reprezintă un atentat. Sunt şi eu tată. Închisul şcolilor la noi e un dezastru.”, a declarat Victor Ponta.

Victor Ponta a prezentat duminică planurile pe care le are partidul său pentru ieşirea din criză. Liderul Pro România spune că principalele măsuri sunt venitul minim de criză pentru persoane fizice și sprijinul economic de criză pentru companii.

Citeşte şi: Victor Ponta a prezentat planul Pro România pentru ieşirea din criză: Aşa vom putea să construim!