Victor Ponta, atac furibund la adresa guvernanţilor: Cei de la putere sunt nişte criminali!

Victor Ponta vine cu un atac extrem de dur la adresa guvernanţilor şi a tuturor entităţilor care se ocupă de gestionarea crizei sanitare din cauza coronavirusului. Liderul Pro România spune că cei de la putere sunt nişte criminali, iar mai mult decât atât, niciunul dintre ei nu este tras la răspundere.

RomaniaTV.net
14 oct. 2020, 16:38
Victor Ponta, atac furibund la adresa guvernanţilor: Cei de la putere sunt nişte criminali!

Fostul premier a subliniat faptul că el a fost demis de Iohannis, fiind nevinovat în cazul tragediei de la Colectiv, iar acum nu este nimeni dat afară având în vedere numărul mare de bolnavi care decedează din cauza coronavirusului în fiecare zi.

„Spun că aceşti indivizi sunt nişte criminali. Dacă acest virus apărea acum trei zile, cinci, ne-a luat pe nepregătite, înţelegeam. Dar avem pandemia la nivel mondial şi în România de 8 luni de zile. Dacă atâta timp nu ai catadixit să faci lucrurile separat, poate e o gândire bună dar, specialiştii spun că nu trebuie să îi pui pe cei de COVID cu cei care au alte afecţiuni, pentru că cei din urmă au imunitatea scăzută şi mor de covid. Asta e soluţia, să faci un etaj din spital pentru covid, trebuia să faci asta din timp, nu acum când suntem cu apa peste gură.

De ce spun că sunt cirminali? Eu, Victor Ponta. Singurul din ţara asta. Mie Iohannis mi-a cerut demisia, mi-am dat demisia. Au murit 60 de oameni nevinovaţi într-o tragedie la Colectiv. Azi mor pe zi mai mult de 60 şi nu e nimeni vinovat, nu cere Iohannis nicio demisie, nu mai protestează nimeni. Poate că sunt prea mult indignat de ceea ce se întâmplă.”, a spus Ponta.

Ce spune liderul Pro România despre organizarea alegerilor parlamentare 2020

Fostul premier a vorbit şi despre problema organizării alegerilor parlamentare de pe 6 decembrie. Ponta vorbeşte de teama liberalilor de a pierde guvernarea, dacă scrutinul va fi amânat mai multă vreme.

„Iohannis vine acum cu noi alegeri ca să murim 10.000 de oameni. Cred că pe 6 decembrie vor fi alegeri, deşi CCR a spus foarte clar nu se fac pe 6 decembrie, iar Parlamentul trebuie să decidă. Eu cred că Iohannis şi Orban vor face alegeri oricum. Nu conteză CCR, nu contează nimic. E logica lor. În martie era pandemie şi la noi Cîţu fugea prin Parlament să nu îl facă cineva premier şi ei voiau alegeri anticipate. În august le-a zis toată lumea nu vă grăbiţi să faceţi locale, au făcut. Ziceau că au 40%, au avut 30%.”, a adăugat Ponta.