Victor Ponta, atac furibund la PMP: ”Acești ticăloși vor fi trimiși să răspundă în fața legii!”

Liderul Pro România spune că PMP nu ar trebui să facă parte din funcții publice, deoarece o parte din membrii formațiunii politice au fost condamnați pentru fapte grave.

02 dec. 2020, 15:51
Victor Ponta, atac furibund la PMP: ”Acești ticăloși vor fi trimiși să răspundă în fața legii!”

Victor Ponta spune că românii au fost furați și batjocoriți atâția ani de „Banda de securiști și hoți din jurul lui Băsescu! Am muncit toți din 2012 să reparăm ce au distrus ei… acum vor iar să facă la fel!”

Victor Ponta: Acești ticăloși vor fi trimiși să răspundă în fața legii!

”Fără penali în funcții publice!
Fără turnători la Securitate în funcții publice!!! Deci, fără PMP!!!

Domnule Ludovic Orban – sunt bune voturile penalilor și turnătorilor la Securitate?

Domnule Dan Barna – faceți guvern cu penali și turnători în timp ce promovați Inițiativa “Fără Penali în Funcții Publice”?

Amândoi vă bazați pe naivitatea oamenilor? Pe Propaganda care ascunde adevărul?

PRO Romania va fi în Parlament acea voce care o să vă arunce în față adevărul de care vreți să fugiți!

Partidul chelnarilor și al clanului turnătorului Petrov – Băsescu încearcă să-și bată joc încă o dată de români / încearcă încă o dată să ajungă în Parlament “cu tableta” și cu “securiștii” vechi – ca să iși vândă voturile lui Orban și PNL pentru niște sinecuri din bani publici!

Deputatul PMP Doru Coliu a fost condamnat definitiv la 5 ani și 6 luni închisoare pentru fapte grave ( a executat pedeapsa la Penitenciarul Galați ) / dar a ajuns deputat PMP de Diaspora (acolo unde milioane de români muncesc cinstit – și sunt acuzați tocmai pentru faptele ilegale ale câtorva infractori gen Coliu)!”, spune liderul Pro România.

Ponta: Românii au fost furați și batjocoriți atâția ani de Banda

„Când românii din Diaspora l-au prins pe Coliu cu minciuna – Petrov l-a invatat să mintă și să spună că se retrage!!!

Acum însa Coliu apare șef la PMP Teleorman – este locul 1 pe lista la Camera Depuțatilor- vrea în Parlament să îl voteze pe Sică Orban și să primească și el ceva o “șpagă” guvernamentală ( de ce doar Tomac primește și el nu)!

Românii au fost furați și batjocoriți atâția ani de Banda de securiști și hoti din jurul lui Băsescu/ am muncit toți din 2012 să reparăm ce au distrus ei / acum vor iar să facă la fel / dar, pe 6 Decembrie, prin votul dvs, acești ticăloși vor fi trimiși să răspundă în fața legii!

Curaj – veniți la vot pe 6 Decembrie – să scăpăm de hoți și turnători – să scoatem Țara din Criză – să fim PRO România!”, scrie Victor Ponta pe o rețea socială.

Citeşte şi: Victor Ponta (Pro România): Eu celor de la USR-PLUS le spun URSS pentru că au o singură soluție la problemele României – să intrăm toți în pușcărie