Victor Ponta atacă dur PSD: Sunt aceleaşi conserve de pe vremea lui Dragnea în conducerea partidului

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că se aștepta la o schimbare a celor de la PSD și la o garnitură nouă de conducere la Congres. În schimb, Ponta arată că sunt "aceleași conserve" din perioada lui Liviu Dragnea și de aceea nu se pune problema unei alianțe PSD-Pro România.

04 mart. 2020, 11:08
Victor Ponta atacă dur PSD: Sunt aceleaşi conserve de pe vremea lui Dragnea în conducerea partidului

România este deja afectată de 3 crize concomitente: epidemia de coronavirus, criza bugetară și criza migranților din Turcia, a aprecizat președintele PRO România, Victor Ponta, pe Facebook, adăugând că PNL propune o a 4-a criză, și anume criza politică, iar „liderii PSD merg pe tot ce dorește PNL”. 

„E clar că sunt aceleași conserve în conducerea PSD, nu a scăpat nici Dragnea de ei, nu a scăpat nici Ciolacu, deci în aceste condiții nu se pune problema unei alianțe. Noi suntem Pro România și mergem singuri pe drumul nostru.”, a spus Victor Ponta.

„Repet pana sunt auzit de toti oamenii ( nu de politicieni) – Romania este deja afectata de 3 crize concomitente :

1. Epidemia de coronavirus

2. Criza bugetara ( procedura de deficit excesiv lansata deja de Comisia Europeana) – lipsa banilor pentru alocatii, cresterea pensiilor, cofinantarea proiectelor europene

3. Criza migrantilor din Turcia aflati la granita Bulgariei si Greciei

In fata acestor confruntari Romania ar avea nevoie de un Guvern profesionist, serios si stabil !

Dar PNL ne propune sa adaugam a 4 a criza : criza politica / iar liderii PSD merg pe tot ce doreste PNL !

Noi suntem ProRomania – tinem cu Romania – si nu putem sa inchidem ochii in fata a ceea ce fac PNL si PSD!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta.