Victor Ponta, despre susţinerea Gabrielei Firea la Primăria Capitalei: „Nu este nimic bătut în cuie”

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, duminică, la România TV, că în momentul de faţă nu este o certitudine dacă formaţiunea pe care o conduce va susţine candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei. Fostul premier a făcut această afirmaţie în contextul în care edilul Capitalei ameninţă că pleacă din PSD şi se declară în favoarea creării unei alianţe cu Pro România.

RomaniaTV.net
01 mart. 2020, 17:25
Victor Ponta, despre susţinerea Gabrielei Firea la Primăria Capitalei: „Nu este nimic bătut în cuie”

Întrebat dacă Pro România o va susţine pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei, Victor Ponta a afrimat la România TV că nu a ajuns încă la o înţelegere cu PSD în acest sens.

„Nu este nimic bătut în cuie”, a precizat Victor Ponta, liderul Pro România.

Despre posibilitatea ca Gabriela Firea să părăsească PSD, Ponta a dat de înţeles că „oamenii buni din PSD” vor pleca din formaţiune dacă liderii social democraţi nu vor face o schimbare.

„Am un dialog foarte bun cu domnul Ciolacu. În jurul lui sunt tot felul de oameni trimişi din PNL ca să tragă PSD-ul în jos. E important ce îşi echipă îşi face. Dacă îşi face echipă cu baroni, trădători, va pierde. Să scape de trădători, să scape de vânzători ca să-şi facă echipă”, a menţionat Ponta.

Citeşte şi: Gabriela Firea ameninţă că pleacă din PSD. „Îmi doresc o alianță cu Pro România, cu Ponta”