Victor Ponta cere tuturor partidelor să voteze Guvernul Cîţu. „Suntem în mijlocul unei crize”

Victor Ponta, preşedintele Pro România, a lansat un apel către toate partidele să voteze un Guvern cu putere depline din cauza crizei generate de epidemia de coronavirus. Deşi se declara un opozant al Guvernului Cîţu, fostul premier şi-a schimbat poziţia, susţinând că este nevoie de un Executiv care să combată răspândirea infecţiei. 

RomaniaTV.net
09 mart. 2020, 09:24
Victor Ponta cere tuturor partidelor să voteze Guvernul Cîţu. „Suntem în mijlocul unei crize”

Victor Ponta a anunţat luni că toate partidele ar trebui să voteze cât mai repede învestirea Guvernului Cîţu.

„Suntem în mijlocul unei crize. Este nevoie de responsabilitate, de grijă faţă de oameni. Trebuie uitate interesele de partid, trebuie lăsate deoparte interesele personale, calculele electorale. Joi, când se stabileşte votul, este absolut necesar să avem un Guvern cu puteri depline. Dacă va fi un Guvernul condus de domnul Cîţu, care este deja nominalizat, important este să avem aceste Guvern imediat. Trebuie să lăsăm la o parte orice calcul electoral.

Joi să votăm toţi un Guvern cu puteri depline care să aibă ca mandat combaterea, luarea tuturor măsurilor pentru limitarea efectelor acestei crize. Nimic altceva nu este mai important în acest moment”, a declarat Victor Ponta, liderul Pro România.

Ponta a mai prezentat o listă de măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, cum ar fi închiderea şcolilor din toată ţara în luna martie, interzicerea exportului de medicamente şi amânarea alegerilor locale până în toamnă.

Citeşte şi: Suspiciuni de coronavirus la Guvern. Anchetă epidemiologică la Palatul Victoria