Victor Ponta, chemat la audieri din cauza ofiţerilor acoperiţi

Victor Ponta a fost chemat la audieri din cauza ofiţerilor acoperiţi. Dezvăluirea a fost făcută de senatorul independent Daniel Savu împreună cu deputatul PNL Cezar Preda la România TV.

25 apr. 2016, 06:48
Victor Ponta, chemat la audieri din cauza ofiţerilor acoperiţi

„Eu si domnul Cezar Preda ne-am pus de acord sa ii solicitam domnului Georgian Pop sa solicite comisiei sa il cheme la audieri pe Ponta”, a declarat senatorul Daniel Savu.

Cezar Preda a spus ca situatia ofiterilor acoperiti trebuie clarificata, iar Victor Ponta este in masura sa faca acest lucru:

„De ce cred ca trebuie sa vina dmnul Ponta in fata comisiei, pentru ca SRI la cererea comisie de control a dat un raspuns sub semnatura ca nu exista niciun ofiter acoperit in Parlamentul Romaniei, iar despre ministrii cabinetului Ponta care sunt si parlamentari avem certitudinea sub semnatura ca nu sunt ofiteri. Atunci domnul Ponta sa spuna daca are guvernul alti ofiteri acoperiti sau a mintit SRI”, a spus Cezar Preda.

„Ca să răspund tuturor celor care ma întreabă: cred că Liviu Dragnea NU trebuie sa îşi dea demisia din funcţia de Preşedinte al PSD! Trebuie să ţină Partidul unit, să câştige alegerile locale şi parlamentare şi să ferească PSD de toţi „ofiţerii” acoperiţi sau descoperiţi care vor să îl preia! Clar?”, a postat vineri Ponta pe Facebook, după ce Dragnea a primit sentinţa definitivă de doi cu suspendare în Dosarul Referendumul.