Victor Ponta, comunicare modernă – anunţuri pe Facebook şi pe Twitter despre întâlnirea cu Klaus Iohannis

Victor Ponta este activ și pe rețeaua socială Twitter. Premierul a anunțat pe Twitter despre prima întâlnire cu noul președinte Klaus Iohannis că o consideră drept o consultare "extrem de utilă, serioasă și eficientă", care demonstrează că viața politică și relațiile instituționale din România "intră pe făgașul normal".

RomaniaTV.net
22 dec. 2014, 14:52
Victor Ponta, comunicare modernă – anunţuri pe Facebook şi pe Twitter despre întâlnirea cu Klaus Iohannis

„Prima consultare instituțională cu Președintele Iohannis a fost extrem de utilă, serioasă și eficientă. Lucrurile intră pe făgașul normal!”, a transmis prim-ministrul Victor Ponta pe contul său de Twitter.

Anuntul făcut prin intermediul rețelei sociale vine după ce duminică seara, premierul a comunicat pe Facebook faptul că a acceptat invitația preşedintelui Klaus Iohannis la consultări la Palatul Cotroceni. Întâlnirea a avut loc luni, la ora 12.00 şi a durat mai bine de o oră.

Una din discuţii s-a axat pe relaţia dintre preşedinte şi premier, pe relaţia constituţională dintre Administraţia Prezidenţială şi Guvern.

Victor Ponta comunică în mod constant atât pe pagina sa de Facebook, cât și pe Twitter, utilizând cele două rețele sociale atât pentru a amplifica transparența instituțională a guvernului, cât și pentru a oferi în exclusivitate susținătorilor săi opinii personale sau poze cu familia.