Victor Ponta, comunicare modernă - anunţuri pe Facebook şi pe Twitter despre întâlnirea cu Klaus Iohannis

Publicat: Luni, 22 Decembrie 2014 16:52 // Actualizat: Luni, 22 Decembrie 2014 16:52 // Sursa: romaniatv.net

Victor Ponta este activ și pe rețeaua socială Twitter. Premierul a anunțat pe Twitter despre prima întâlnire cu noul președinte Klaus Iohannis că o consideră drept o consultare "extrem de utilă, serioasă și eficientă", care demonstrează că viața politică și relațiile instituționale din România "intră pe făgașul normal".

"Prima consultare instituțională cu Președintele Iohannis a fost extrem de utilă, serioasă și eficientă. Lucrurile intră pe făgașul normal!", a transmis prim-ministrul Victor Ponta pe contul său de Twitter.

Anuntul făcut prin intermediul rețelei sociale vine după ce duminică seara, premierul a comunicat pe Facebook faptul că a acceptat invitația preşedintelui Klaus Iohannis la consultări la Palatul Cotroceni. Întâlnirea a avut loc luni, la ora 12.00 şi a durat mai bine de o oră.

Una din discuţii s-a axat pe relaţia dintre preşedinte şi premier, pe relaţia constituţională dintre Administraţia Prezidenţială şi Guvern.

Victor Ponta comunică în mod constant atât pe pagina sa de Facebook, cât și pe Twitter, utilizând cele două rețele sociale atât pentru a amplifica transparența instituțională a guvernului, cât și pentru a oferi în exclusivitate susținătorilor săi opinii personale sau poze cu familia.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Klaus Iohannis victor ponta Victor Ponta Facebook Victor Ponta Twitter
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 dec 16:03
Votează email 0 email
...senzația că batem apa în piuă. După cum prea bine s-a văzut, nimic nu oprește media tradiționale să preia un status de Facebook sau un tweet așa cum preiau un comunicat de pe site. Nu că prin sate s-ar cumpăra prea multe ziare. Și, tot din zona asta, niște cifre: în România sunt ...
1
EUR
4.8378
RON
06 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H