EXCLUSIV Victor Ponta crede că ne aşteaptă noi restricţii. „Dacă se opreşte războiul din Ucraina, ne iau din nou cu Covidul”

Victor Ponta crede să suntem din nou în pericol să ajungem din nou din toamnă în scenariul unei crize Covid.

03 iul. 2022, 21:49
EXCLUSIV Victor Ponta crede că ne aşteaptă noi restricţii. „Dacă se opreşte războiul din Ucraina, ne iau din nou cu Covidul”

Victor Ponta spune că revenirea pandemiei în prim-planul atenţiei publice este foarte plauzibilă şi e posibil ca reintroducerea ei pe agendă să fie făcută printr-o rocadă cu războiul din Ucraina.

Războiul, probabil – nu că se va încheia, că nu vor nici Putin, nici Zelenski – dar se va stabiliza. Şi-atunci cred că trebuie să găsească altceva.

În România, oamenii vor accepta din nou restricţii legate de pandemie. În Anglia sau Olanda poate că nu vor accepta. La noi vor ieşi oamenii în stradă când li se va da ordin„, a declarat Victor Ponta, la România TV. „După ce devine Ciolacu premier or să înceapă din nou protestele„, a mai spus fostul lider PSD.

Citeşte şi Victor Ponta dezvăluie: „Suntem singura ţară care nu a primit de la UE 1,4 miliarde de euro”. Cum e sabotată România de Laura Codruţa Kovesi

În aceeaşi emisiune, moderată de Ioan Korpoş, Victor Ponta a dezvăluit cum a fost blocată livrarea sumei de 1,4 miliarde de euro, din partea UE, din cauza Laurei Codruţa Kovesi şi a făcut comparaţie între vechii şi noii politicieni, referitor la inundaţii.

„Acum nu am văzut că se mai duce vreun ministru în zonele calamitate. În primul rând să arăţi solidaritate faţă de oameni, nu sunteţi singuri. În al doilea rând am întrebat de ce au inundaţii loc în fiecare an, ni s-a răspuns că nu s-au mai făcut investiţii de pe vremea lui Ceauşescu. Nu sunt situaţii neprevăzute.

Acum nu mai interesează pe nimeni. Avem fotografii oficiale numai de la dineuri, despre cum cumpărăm rachete…”, a declarat Ponta, la România TV.

Citeşte şi Victor Ponta, atac la adresa lui Klaus Iohannis: „Nu putem intra și noi fără viză în SUA, ca ungurii și croații?” | EXCLUSIV