EXCLUSIV Victor Ponta dezvăluie: „Suntem singura ţară care nu a primit de la UE 1,4 miliarde de euro”. Cum e sabotată România de Laura Codruţa Kovesi

Victor Ponta a vorbit duminică seara, la România TV, despre problemele actuale ale României, dar s-a referit şi la o situaţie mai puţin ştiută de publicul larg.

03 iul. 2022, 21:30
EXCLUSIV Victor Ponta dezvăluie: „Suntem singura ţară care nu a primit de la UE 1,4 miliarde de euro”. Cum e sabotată România de Laura Codruţa Kovesi

Victor Ponta a vorbit mai întâi despre inundaţiile din ultimele zile din România şi a constatat lipsa de interes a politicienilor pentru drama omenilor.

„Inundaţii au fost tot timpul, s-a schimbat însă ceva. Dincolo de partea de băşcălie, că am fost cu Dragnea cu barca. Deci dincolo de băşcălie, acum nu am văzut că se mai duce vreun ministru în zonele calamitate. În primul rând să arăţi solidaritate faţă de oameni, nu sunteţi singuri. În al doilea rând am întrebat de ce au inundaţii loc în fiecare an, ni s-a răspuns că nu s-au mai făcut investiţii de pe vremea lui Ceauşescu. Nu sunt situaţii neprevăzute.

Acum nu mai interesează pe nimeni. Avem fotografii oficiale numai de la dineuri, despre cum cumpărăm rachete...”, a declarat Ponta, la România TV.

Citeşte şi Victor Ponta o atacă pe Laura Kovesi: „Se iau măsuri preventive ca banii europeni să nu ajungă în România. Cineva lucrează profesionist pentru asta”

Pe de altă parte, fostul premier a făcut şi o dezvăluire care revoltă milioane de români. „România este singura ţară care nu primeşte de la UE 1,4 miliarde de euro, pentru că avem încă dosare deschise pe fraude. Mie asta mi se pare o trădare naţională. Să stai 8-10 ani cu nişte dosare”, a mai spus Ponta, care o face vinovată de această situaţie pe actualul Procuror European, Laura Codruţa Kovesi.

Se face podul ăla la Brăila şi vine doamna Kovesi si spune: „S-au furat 30.000!”. Păi staţi aşa, podul costă 250 de milioane de euro. Vrei să ne laşi cu ăia 30.000 de euro? Asta e marea corupţie. Adrian Chesnoiu era un ministru bun al Agriculturii. L-au luat că a intervenit la nu ştiu ce concurs. Asta e marea corupţie în România„, a mai spus Victor Ponta.

Citeşte şi Victor Ponta: „Inflația nu a fost produsă de Putin sau România, ci de FED (SUA) și Banca Europeană, care au printat bani” | EXCLUSIV