EXCLUSIV Victor Ponta: „Credeam că s-a terminat cu Puie Monta, ca vine Iohannis cu şapcă de la Trump. E dezastru!”

Fostul premier a fost invitatul Andreei Creţulescu la România TV. Victor Ponta a punctat greşelile majore pe care le fac politicienii, ţinta predilectă fiind preşedintele Klaus Iohannis.

05 feb. 2022, 21:16
EXCLUSIV Victor Ponta: „Credeam că s-a terminat cu Puie Monta, ca vine Iohannis cu şapcă de la Trump. E dezastru!”

Victor Ponta a vorbit, în exclusivitate la România TV, la emisiunea România la raport, moderată de Andreea Creţulescu, despre cele trei crize care sufocă România, în condiţiile în care politicienii se luptă pentru ciolan, nu pentru a ieşi cu bine din această perioadă tulbure.

„La cât ghinion am avut ca tara in ultimii 7 ani, nu avem noroc sa plece Iohannis la NATO, dupa ce a rezolvat Romania
Sa ne rugam de germani, poate il duc acolo, dar l-au adus in Romania si nu o ducem bine. E de plans, nu stiu daca Iohannis pleaca, probleme este ca va mai povestesc odata. Prima data cand ne-am intalnit in 2014, dupa alegeri, i-am spus ca ma bucur ca se face autostrada la Sibiu. Ca pleaca acum sau peste 2 ani, noi nu avem autostrada, euro nu avem, vize de America avem, suntem ultimii prosti, eu asa am zis s-a terminat cu Puie Monta, vine Iohannis, i-a dat sapca Trump. Am cumparat rachete, vin soldati americani, noi nu putem fara viza…nimic nu a facut Iohannis poate pleaca mai repede, poate avem noroc…”, a declarat Victor Ponta sâmbătă seară.

Emisiunea integrală cu Victor Ponta aici:

EXCLUSIV | Victor Ponta, despre adevărata miză a crizei energetice. „Se distruge ce nu s-a distrus până acum din economia României”
Fostul premier Victor Ponta se arată dezamăgit de tergiversarea ridicării vizelor pentru români. Ponta subliniază pe Facebook să politica externă a României revine preşedintelui şi că acţiunile acestuia au fost pur de imagine, fără vreun rezultat concret pentru români. Reacţia lui Ponta vine după ce Ambasadorul României la Washington, Andrei Muraru, a admis că nu poate spune cu precizie când se vor elimina vizele pentru români.

„Dupa alegerea inteleapta a Domnului Klaus Iohannis ca Presedinte al Romaniei ( mai ales cu voturile din “Diaspora”) m-am bucurat ca o sa rezolve el cu vizele de America / dupa ce am vazut ca a primit o sapca m-am bucurat si mai tare / dupa ce am aflat ca si polonezii si croatii merg acum in SUA fara vize iar m-am bucurat / si cand am auzit ca vin acum la noi multi soldati americani ( fara vize cred) iar m-am bucurat / cred ca m-am bucurat “ca prostu” nu”, scrie Ponta pe Facebook.

Citeşte şi: Scumpirea carburanților și facturile mari la energie produc creșteri ale preţurilor la alimente