Victor Ponta: Cristian Popescu-Piedone are sprijinul total al consilierilor PSD

Partidul Social Democrat îl susţine în continuare pe primarul Sectorului 4 din Bucureşti, Cristian Popescu-Piedone, iar acesta beneficiază de sprijinul total al consilierilor PSD, nefiind nicio problemă între primar şi consilierii social-democraţi, a declarat liderul PSD, Victor Ponta, citat de Mediafax.

RomaniaTV.net
29 nov. 2013, 15:51
Victor Ponta: Cristian Popescu-Piedone are sprijinul total al consilierilor PSD

„Nu am apucat să discutăm. Noi l-am susţinut în candidatura sa pe domnul Cristian Popescu Piedone, îl susţinem şi azi, considerăm că e cel mai bun primar pe care Sectorul 4 îl poate avea şi are sprijinul total al consilierilor PSD pentru politicile pe care le promovează în Sectorul 4. Din câte ştiu, nu e nicio problemă între domnul primar şi consilierii PSD”, a spus Ponta, fără alte detalii.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a anunţat că nu va mai reprezenta Uniunea Social Liberală şi că denunţă protocolul încheiat cu aceasta, spunând că îi aşteaptă, săptămâna viitoare, la discuţii pe liderii politici care formează Consiliul Local, pentru a constitui o majoritate.

Cristian Popescu Piedone (PC) a spus, după şedinţa Consiliului Local al Sectorului 4, că majoritatea proiectelor supuse votului în CL în ultimele luni, ori nu au fost aprobate de consilierii liberali, ori aceştia s-au abţinut de la vot, astfel că a decis ca, începând de joi, să nu mai reprezinte Uniunea Social Liberală (USL).

În Consiliul Local al Sectorului 4 sunt 19 de consilieri USL (şapte PSD, şase PNL şi şase PC), patru consilieri PDL şi trei consilieri PP-DD.