Victor Ponta critică ordinul privind ascultarea imnului în maşinile MAI. „Au intrat în țară peste 3000 de persoane venite din Italia”

Victor Ponta, liderul Pro România, a criticat ordinul ministrului de Interne, Marcel Vela, care prevede difuzarea imnului naţional din maşinile Poliţiei Poliției de Frontieră și Janadarmeriei Române, în zilele de sâmbătă și duminică, la ora 17 și 21, pe toată perioada stării de urgență. "În timp ce ascultam imnul la mașinile MAI, azi doar prin Vama Nădlac au intrat în țară peste 3000 de persoane venite din Italia și Spania! Care au plecat acasă, că nu mai sunt locuri în carantină!”, a scris fostul premier pe Facebook.

RomaniaTV.net
29 mart. 2020, 21:03
Victor Ponta critică ordinul privind ascultarea imnului în maşinile MAI. „Au intrat în țară peste 3000 de persoane venite din Italia”

Iată mesajul integral al fostului premier Victor Ponta

„Aceata este solutia Ministrului de Interne pentru Pandemie??? Sa ne cante masinile MAI imnul? Urmeaza slujbe stradale ? Dvs ce opinie aveti?

In timp ce ascultam imnul la masinile MAI azi doar prin Vama Nadlac au intrat in tara peste 3.000 de persoane venite din Italia si Spania! Care au plecat acasa – ca nu mai sunt locuri in carantina!

Eu credeam ca patriotism inseamna sa iti dotezi personalul medical cu echipamente de protectie / si credem ca patriotic este sa salvezi firmele romanesti nu bancile straine / mai credeam ca este patriotic sa nu faci contracte cu firme fantoma la preturi triple pentru masti si manusi medicale !

Acum ca am aflat ca e suficient sa canti imnul ca sa te declari patriot!” 


loading...
Partenerii noștri