Victor Ponta: „Dacă nu le place de Arafat, să vină ei cu o propunere”

Victor Ponta a declarat, luni, la România Tv, că România are nevoie, în acest moment, de un Guvern condus de profesionişti, mai ales în contexul epidemiei coronavirus. 

RomaniaTV.net
24 feb. 2020, 10:14
Victor Ponta: „Dacă nu le place de Arafat, să vină ei cu o propunere”

„Cred că România, în acest moment, are nevoie de un Guvern. Nu mai putem să stăm patru luni fără un Guvern. Pentru asta cred că Orban ar trebui să vadă astăzi, la ora 16:00, că nu are niciun fel de susţinere, iar Iohannis să numească pe cineva care să poată face ce trebuie făcut. Nu ne permitem să stăm aşa”, a spus Victor Ponta la România TV.

Cu privire la propunerea lui Raed Arafat în funcţia de premier, Ponta a declarat: „Avem în acest moment o problemă de sănătate şi avem nevoie de un om care este pregătit. Dacă nu le place de Arafat, să vină ei cu o propunere, dar nu cineva care să nu se ocupe de campanie, ci un profesionist”. 

Citeşte şi: Victor Ponta îl propune ca premier pe Raed Arafat. „Mâine l-aş propune”

Întrebat dacă va forţa propunerea, Ponta a răspuns: „Am făcut o propunere bună, pe domnul Pricopie, dar a fost refuzat. Pe de altă parte, Orban spune că nu mai vrea. Repet, trebuie pus un om profesionist şi cât mai repede. Trebuie făcut un Guvern care să se ocupe de problemele pe care le are România”.

Preşedintele Pro România a adăugat că partidul său va merge la vot şi „nu va participa” la circul făcut de PNL, pentru că „avem nevoie de un Guvern”.


loading...
Partenerii noștri