EXCLUSIV | Victor Ponta: „Dacă s-ar duce Cîrstoiu să pupe, să dea cu bâta în tarabă, cred că greșește. Altceva, e un manager, un tip educat, civilizat, care trebuie să aibă timp să le spună oamenilor treaba asta”

Victor Ponta crede că candidatul PSD - PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, are șanse uriașe să câștige alegerile numai dacă Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5, s-ar retrage din cursă.

24 mart. 2024, 23:35
EXCLUSIV | Victor Ponta: „Dacă s-ar duce Cîrstoiu să pupe, să dea cu bâta în tarabă, cred că greșește. Altceva, e un manager, un tip educat, civilizat, care trebuie să aibă timp să le spună oamenilor treaba asta”

În opinia lui Victor Ponta, medicul Cîrstoiu mai are nevoie de timp să câștige notorietate.

„Piedone exact genul care a fost și la celelalte sectoare. Se duce, pupă oameni, cară cu roaba, e foarte popular, iar Cîrstoiu are nevoie de timp că nu e nici Nicușor să o țină cu sorcova lui acolo, nu e nici Piedone. Dacă s-ar duce Cîrstoiu să pupe, să dea cu bâta în tarabă, cred că greșește. E altceva, e un manager, un tip educat, civilizat, care trebuie să aibă timp să le spună oamenilor treaba asta”, a mai afirmat Ponta.

Citește și Se retrage Piedone de la Primăria Capitalei? Victor Ponta: „Am o simpatie personală pentru el. Dacă nu mai candidează Piedone, sunt convins că o să câștige Cîrstoiu” 

Ponta: „Domnul Iohannis, între Cîrstoiu și Hellvig, îl preferă pe Ciucă”

Victor Ponta a desființat ipoteza lansată de Mitică Dragomir, cum că medicul Cîrstoiu ar putea candida și la prezidențiale. „Mi se pare umflată rău de tot. Nu e posibil”, a spus fostul premier.

„Dacă Cîrstoiu iese primar, Doamne Ajută. În septembrie intră în mandat. Când să candideze la prezidențiale? Nici vorbă de așa ceva. Ce fac Ciolacu și Ciucă? Ce fac și acum. Ciucă e președinte la Senat, Ciolacu e prim-ministru. Mamă, i-a spart în două Iohannis. Pe noi toți”.

Întrebat pe cine ar alege la prezidențiale între Cătălin Cîrstoiu și Eduard Hellvig, Ponta a spus: „Domnul Cîrstoiu primar, domnul Hellvig președinte. Eu cred că domnul Iohannis, între Cîrstoiu și Hellvig, îl preferă pe Ciucă. Sunt convins. Domnul Iohannis l-a luat pe domnul Ciucă din Armată, l-a pus ministru, l-a pus șef de partid, sigur că îl preferă. Dar până să ajungem la prezidențiale, eu cred domnul Iohannis e foarte interesat de ce salariu o să aibă, ce mașină, ce apartament, ce birou, ce casă, nu cred că e interesat așa mult de ce or să facă alții”.

„Nu cred că va candida doctorul Cîrstoiu la prezidențiale, asta e o poveste. Cred că doctorul Cîrstoiu dacă câștigă Primăria rămâne acolo. Mi se pare umflată rău de tot treaba cu prezidențialele. Nu e posibil”, a punctat Ponta.

Citește și O nouă majorare pentru pensionari în 2025. Simona Bucura Oprescu anunță o triplă creștere a pensiilor : „E o garanție că vor beneficia de ea”