Victor Ponta: Data viitoare, în 2024, să avem oferta mai bună

Victor Ponta, preşedintele Pro România, s-a declarat nemulţumit de candidaţii la Preşedinţie, dar, cu toate acestea, a mers la vot. El speră să aibă candidaţi mai buni peste cinci ani.

RomaniaTV.net
24 nov. 2019, 16:06
Victor Ponta: Data viitoare, în 2024, să avem oferta mai bună

„Cu siguranţă sunt mai puţini oameni prezenţi decât în 2014. Probabil, ca şi mine, mulţi s-au întrebat până în ultima secundă dacă să vină sau nu. Eu cred că e bine să participăm, chiar dacă nu suntem mulţumiţi de niciunul dintre candidaţi. Data viitoare, în 2024, să avem oferta mai bună din care să alegem”, a declarat Victor Ponta duminică după-masă, după ce a votat.

În ceea ce priveşte prezenţa ridicată la vor a românilor din afara graniţelor, fostul candidat in 2014 a afirmat că este „un lucru excelent”, remarcând însă că pe parcursul mandatelor prezidenţiale şefii de stat îţi pierd interesul faţă de diaspora.

„E foarte bine că oamenilor, chiar dacă plecaţi din ţară, le pasă de cine va fi preşedinte. Important e că, de obicei, cine se alege cinci ani nu mai e interesat de diaspora, deodată din cinci în cinci ani se apucă toată lumea să iubească diaspora. Poate de data asta se întâmplă”, a mai spus preşedintele Pro România.

Citeşte şi: EXIT POLL ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Totul se joacă, avem primele cifre, nimeni nu se aştepta la o diferenţă aşa mică