Victor Ponta, despre banii pentru alocaţii şi pensii: „Ăia sunt banii cu care şantajează primarii să treacă la PNL”

Victor Ponta, liderul Pro România, a declarat în exclusivitate la România TV faptul că banii pentru alocaţiile şi pensiile românilor sunt folosiţi pentru şantajarea primarilor să treacă la PNL, fiind şpagă electorală.

RomaniaTV.net
18 aug. 2020, 17:39
Victor Ponta, despre banii pentru alocaţii şi pensii: „Ăia sunt banii cu care şantajează primarii să treacă la PNL”

„Este mai rău decât era în luna martie. Nu va fi stare de urgenţă până pe 27 septembrie, eu vă spun că şi dacă vor fi 10.000 de cazuri sau 100.000 de cazuri, Orban va spune că vrea alegeri. Vreau să vedem, l-am chemat pe Orban să ne spună măsurile de începere a anului şcolar şi a alegerilor, o să îl mai chemăm.” , a declarat Victor Ponta la România TV.

Citeşte şi: Ponta acuză guvernul că falsifică cifre: „Azi este OFICIAL – au minţit direct şi fără ruşine profesorii şi pensionarii”

„Nu poţi să laşi o şcoală să se deschidă şi două străzi mai încolo una să fie deschisă. Mai grav, conform medicilor, copilul se îmbolnăveşte şi nu ne dăm seama, vin acasa şi le dau bunicilor” , a susţinut Ponta referitor la deschiderea şcolilor.

„Acele două miliarde de lei cu care puteai să dai pensiile, alocaţiile, aia sunt banii cu care şantajează primarii să treacă la PNL. Este un cost uriaş, Orban nu îşi permite să anuleze alegerile că pierde banii. Orban o ţine cu alegerile că stă bine în sondaje, însă să foloseşti toţi banii pentru alegeri şi nu pentru a scoate ţară din criză este cea mai proastă alegere. Domnul Orban face 99% politică şi 1% muncă proastă.” , a precizat Ponta.