Victor Ponta, despre procesul lui Adrian Năstase: Aştept verdictul cu inima strânsă VIDEO

Premierul Victor Ponta a spus că speră într-un verdict pozitiv pentru Adrian Năstase. Întrebat de viitorul politic al fostului premier în PSD, Ponta a spus: "Vorbim de politică mai târziu". 

12 feb. 2013, 11:18
Victor Ponta, despre procesul lui Adrian Năstase: Aştept verdictul cu inima strânsă VIDEO

„Nu ascund că aştept verdictul cu inima strânsă”, a declarat Victor Ponta în legătură cu eliberarea condiţionată a fostului premier Adrian Năstase.

„În primul rând îmi doresc ca azi decizia să fie favorabilă, pentru că, vorbesc în primul rând uman, cred că cel mai important lucru pentru familie, pentru toţi ceilalţi care îi suntem apropiaţi, ideea că azi va fi o decizie de eliberare este lucrul pe care mi-l doresc cel mai mult”, a spus Ponta.

Întrebat de un posibil viitor politic al lui Adrian Năstase ca membru în PSD, premierul a refuzat să comenteze: „Vorbim de politică după”.

„Îmi doresc să fie acasă, să fie alături de familie. După aceea o să discutăm şi de politică, dar ăsta e lucrul cel mai important şi nu ascund faptul că aştept cu inima strânsă, sper ca verdictul să fie cel pozitiv”, a spus Ponta.

Judecătoria Sectorului judecă cererea lui Adrian Năstase de eliberare după aproximativ şapte luni şi jumătate de detenţie din cei doi ani, la cât a fost condamnat în dosarul „Trofeul calităţii”.