Victor Ponta, despre episodul „FĂ, DOINA!”: A fost MINCIUNA care m-a afectat cel mai tare în 2014

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la reuniunea femeilor din partid, că acuzaţiile care i s-au adus legate de faptul că i s-ar fi adresat cu "Fă, Doina!" ministrului Doina Pană, l-au afectat cel mai tare în 2014.

07 mart. 2015, 14:06

M-a întrebat acelaşi jurnalist şi ce m-a făcut să sufăr cel mai tare şi poate o să fiţi uimite: acel moment în care – bine, nu era deloc adevărat, dar ce contează – când i-am spus „Fă, Doina” colegei noastre Doina Pană. Cred că a fost, de departe, minciuna care m-a afectat cel mai tare„, a declarat Victor Ponta.

Liderul PSD a mai precizat că dacă s-ar fi adresat în acest mod colegei sale Doina Pană ar fi fost, cu siguranţă, certat de soţia sa, Daciana, şi de mama sa. „Am foarte multe defecte, dar niciodată sper că nu am jignit sau nu m-am adresat nerespectuos la adresa vreunei femei. Dacă aş fi făcut-o, înainte să mă sancţioneze Daciana, ar fi făcut-o mama cu siguranţă, că ea e mai rapidă în reacţii„, a completat Victor Ponta.

Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană, au mers, în aprilie 2014, în localitatea Beiu, judeţul Teleorman, unde au vizitat mai multe zone inundate şi au discutat cu oamenii. Presa a relatat, atunci, că, la Beiu (Teleorman), premierul i s-ar fi adresat ministrului Doina Pană spunând: „Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?”.

Ulterior, premierul Victor Ponta a reacţionat şi a declarat nu i s-a adresat Doinei Pană cu termenul de „fă”.

Citeşte şi: Victor Ponta: Mama, din păcate, se uită la televizor. Surorile mele nu mai au televizor de o lună, e mai bine